Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Starea de sanatate a lui Anton Lungu s-a agravat

Starea de sanatate a fostului primar al Brailei, Anton Lungu, este relativ grava. Aceasta este concluzia medicilor de la Spitalul Judetean de Urgenta, unde Lungu se afla internat de o saptamina de zile, in urma unei hipoglicemii, in conditiile in care fostul primar era cunoscut de medici ca diabetic si hipertensiv de ani de zile. Reamintim ca, in urma cu doua saptamini, Lungu a fost internat in aceeasi unitate spitaliceasca dupa o criza de pierdere a cunostintei, cind a si cazut, dupa o sedinta a Consiliului Local si a suferit o plaga la nivelul piramidei nazale. De patru zile, refuza hrana si medicatia administrata, motiv pentru care este alimentat prin perfuzii, a devenit negativist si depresiv. Medicii si intreg personalul de la Terapie Intensiva depun eforturi sustinute pentru ca pacientul, in virsta de aproape 76 de ani, sa depaseasca aceasta perioada critica, dar se lovesc de refuzul inversunat al acestuia.
Desi ieri, in oras au circulat tot felul de zvonuri legate de transferarea lui Anton Lungu, cu elicopterul, la o clinica de specialitate din Bucuresti, dr. Stefan Mihailescu, managerul unitatii spitalicesti, ne-a asigurat, la inchiderea editiei, ca fostul primar al Brailei este in continuare internat in sectia de Reanimare, unde este ingrijit de intreaga echipa de medici. "Ne-am consultat cu prof. Popa, neurolog din Bucuresti, si ne-a spus ca s-a facut tot ce s-a putut. Vom evalua situatia si miine dimineata (joi, 19 aprilie-n.r.) si vom vedea", ne-a spus dr. Stefan Mihailescu. Referitor la posibilul transfer al pacientului, sursa citata apreciaza ca, daca familia va decide astfel, se va evalua si aceasta posibilitate. "Poate au existat intentii de transfer, dar daca se impune transferul, vom vedea", a precizat dr. Mihailescu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii