Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sprijin comunitar pentru informarea si instruirea persoanelor fara loc de munca

Fundatia Centrul pentru Dezvoltarea Intreprinderilor Mici si Mijlocii (CDIMM) Braila implementeaza, in perioada 1 martie 2006 - 28 februarie 2007, proiectul "Masuri active de Ocupare", finantat de Uniunea Europeana prin programul Phare 2003 - Coeziune Economica si Sociala, componenta Dezvoltarea Resurselor Umane.
Proiectul, a carui lansare oficiala a avut loc, ieri, la sediul fundatiei, este derulat in parteneriat cu Camera de Comert, Industrie si Agricultura Braila, SC "Andirivac" SRL Galati si Asociatia Regionala de Consultanta-Dezvoltare, Asistenta (ARCA) Braila.
Conform datelor prezentate de managerul proiectului, Lucia Curcumeli, proiectul urmareste cresterea sanselor de ocupare a persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca prin dezvoltarea de noi abilitati profesionale, sporirea nivelului de informare, orientare profesionala si instruire vocationala.
Proiectul se adreseaza tinerilor someri cu virsta intre 15 si 24 de ani si somerilor de lunga durata: persoane cu virsta intre 14-24 ani, care nu sint angajate pe o perioada mai mare de sase luni; persoane cu virsta peste 25 de ani, care nu sint angajate pe o perioada mai mare de 12 luni.
Persoanele asistate vor beneficia de informare si consiliere profesionala, medierea muncii, cursuri de limba engleza, informatica ECDL, cursuri de initiere si calificare in meseriile de vinzator, agent vinzari, montator pereti si plafoane din gips carton, precum si consiliere si instruire pentru inceperea unei afaceri.
Cursul de initiere si calificare in meseria de vinzator este organizat cu sprijinul CCIA Braila, cel de montator pereti si plafoane din gips carton beneficiaza de sprijinul societatii "Andirivac" SRL Galati (dureaza cinci luni - 720 de ore, din care 480 de ore practica), iar cursurile de informatica se desfasoara intr-o sala speciala pusa la dispozitie de societatea "Pancronex", cu un specialist al ARCA Braila.
Persoanele care doresc sa se inscrie in acest program pentru a beneficia gratuit de serviciile oferite se pot prezenta la sediul CDIMM din strada Plevnei nr.8, sc.1, ap.1.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii