Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Societatea Medicilor de Familie a implinit 2 ani

Sala de conferinte a Colegiului Medicilor a gazduit, ieri, o festivitate organizata cu ocazia implinirii a doi ani de la infiintarea Societatii Medicilor de Familie Braila.
"Anul acesta am organizat trei cursuri de specializare, impreuna cu Centrul de Educatie Medicala Continua Iasi, doua mese rotunde sprijinite de firma Gedeon-Richter, care a devenit un partener prezent la toate manifestarile noastre, alaturi de Ranbaxy, Pierre-Fabre, Zentiva-Sicomed, Servier si CSC Pharmaceuticals. De asemenea, au fost finalizate proiectele finantate de Fundatia "Andrea" din Bucuresti si Fundatia Drayfus din SUA", ne-a declarat dr. Ileana Brinza, presedinte al Societatii Medicilor de Familie.
Dr. Brinza, dr. Viorica Naumov, dr. Cerasela Barbu, dr. Steluta Nedelcu si dr. Mihaela Trifan au primit diplome din partea colaboratorilor, pentru finalizarea proiectelor de anul acesta.
"Prima Conferinta Nationala organizata la Braila, in octombrie, constituie inca o realizare a societatii, plasind lumea medicala braileana in circuitul stiitific al manifestarilor medicale, dupa cum a declarat dr. Bogdan Minescu, medic primar cardiolog", a mai adaugat dr. Ileana Brinza.
Dr. Stefan Mihailescu, directorul general al Spitalului Judetean, care a ajutat la organizarea manifestarii de ieri, punind la dispozitie sala de sedinte, a declarat: "Felicitam pe colegii nostri, cu ocazia acestei aniversari si le dorim cit mai multe reusite si in viitor. Ne bucura realizarile lor si ne dorim sa colaboram din ce in ce mai bine, iar comunicarea intre specialitatile medicale sa fie cit mai eficienta."
Dupa ce li s-au prezentat realizarile Societatii Medicilor de Familie si importanta manifestarilor respective, invitatii s-au delectat ascultind muzica interpretata de fanfara Garnizoanei, dirijata de maiorul Gogu Petrea.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii