Mergi la conţinutul principal

Sirian prins că lucra ilegal la o firmă

Un cetăţean sirian muncea la o firmă brăileană, deşi era exceptat de la obţinerea avizului de muncă. Reprezentantul firmei nu a anunţat angajarea acestuia la Biroul pentru Imigrări Brăila.
Poliţiştii de la Imigrări au desfăşurat, pe 17 mai, o acţiune în cooperare cu Inspectoratul Teritorial de Muncă Brăila, pe linia prevenirii şi combaterii muncii nedeclarate a străinilor pe raza de competenţă. Cu această ocazie a fost identificat un bărbat, din Siria, care desfăşura activităţi lucrative, însă societatea comercială nu a comunicat Biroului pentru Imigrări angajarea acestuia, în termen de 10 zile, de la data încheierii contractului, după cum prevede legea. "Ca urmare a celor constatate, poliţiştii de la Imigrări au sancţionat contravenţional societatea, cu amendă în valoare de 1.500 lei, conform prevederilor OG 25/2014, privind încadrarea în muncă a străinilor pe teritoriul României", a precizat agent şef adj. Camelia Bucur din cadrul IPJ Brăila.
Poliţiştii fac apel către toţi cetăţenii străini de pe raza judeţului să meargă la sediul Biroului pentru Imigrări al judeţului Brăila, din strada Ana Aslan nr. 39, pentru a se pune în legalitate.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro