Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Sint ingrijorat pentru ca nu reusim sa inscriem"

Antrenorul echipei Dinamo Bucuresti, Mircea Rednic, a declarat ca este multumit de jocul din meciul cu Jiul Petrosani, scor 1-0, disputat, luni, in etapa a XX-a a Ligii I, insa a subliniat ca este ingrijorat din cauza ca formatia sa nu reuseste sa inscrie, desi isi creeaza ocazii de gol.
"Ma asteptam sa fie un meci greu si a fost. Jiul s-a aparat foarte bine. sint multumit de joc, dar sint un pic ingrijorat pentru ca nu reusim sa inscriem, chiar daca ne cream ocazii. N&D (n.r. - cuplul de atacanti Claudiu Niculescu - Ionel Danciulescu) trebuie sa inteleaga ca nu sint singurii atacanti pe care ii am. Mi-as fi dorit sa cistigam la o diferenta mai mare", a spus Rednic.
Tehnicianul a subliniat ca, desi Dinamo are un avans de 15 puncte fata de ocupanta locului doi, Steaua, soarta titlului nu este inca decisa. "Mai sint 14 etape, nu e incheiat campionatul. Nu numai Rapidul, ci si Steaua si CFR pot reveni in lupta pentru campionat.Noi avem obiective, prime foarte importante pe care trebuie sa le cistigam. Daca se poate, vrem sa cistigam cit mai multe puncte", a mentionat Rednic.
Referitor la acuzatiile lansate de atacantul rapidist Ionel Ganea in legatura cu partida dintre Dinamo si Jiul, Rednic a spus: "Ganea a fost aici. Sa zica daca s-a intimplat ceva necurat cit a fost el aici. Mai mult nu ma intereseaza".
Intrebat care este situatia atacantului Darwin Caicedo, care nu s-a alaturat nici pina in prezent lotului dinamovist, desi la inceputul lunii februarie a semnat un contract pe patru sezoane si jumatate cu gruparea din Soseaua Stefan cel Mare, Rednic a raspuns, iritat: "Intrebati conducerea, nu pe mine. El trebuie sa vina pina miercuri".
Referitor la un posibil transfer al atacantului Marius Niculae, de la FSV Mainz 05, Rednic a spus, in gluma: "Nu vorbesc de Marius Niculae. Din vara vom vedea ce se va mai aduce. Mutu, Chivu, Codrea... ii luam pe toti".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii