Skip to main content

Sindicalistii de la "Braicar" cer aplicarea corecta a legii transportului in comun

Liderii celor doua organizatii sindicale a salariatilor din societatea de transport in comun de persoane la care municipalitatea este actionar unic - SC "Braicar" SA -, solicita in cor respectarea intocmai a prevederilor legislative in domeniu, indiferent daca au fost emise la nivel central sau local. Practic, ei cer eliminarea din traseele "Braicar" a microbuzelor care circula in regim maxi-taxi, pentru ca suprapunerea genereaza pierderi mari societatii.
Sindicalistii invoca si prevederile unui protocol semnat chiar de catre edilul sef al orasului, Constantin Sever Cibu, in urma cu un an cind salariatii "Braicar" au declansat o miscare spontana de protest. Prin acel protocol, primarul se angaja sa aplice prevederile privind delimitarea traseelor principale si secundare stabilite chiar de catre Consiliul Local Municipal prin aprobarea unei hotariri in acest sens. "Oare chiar nu vede nimeni ca masinile maxi-taxi circula pe traseele noastre, ba chiar au ajuns sa circule pe traseele destinate tramvaielor, ori ca ne blocheaza accesul in statiile proprii pentru a lua calatori?", a intrebat liderul Sindicatului Soferilor "Braicar", Aurel Ionescu. In plus sursa citata a subliniat ca a facut nenumarate memorii si sesizari atit in plan local, cit si la nivel central cu privire la situatia transportului de persoane in municipiu, toate aceste demersuri neavind pina acum nici o finalitate. Important de mentionat este ca edilul sef a parasit, ieri, sala in care sindicalistii s-au intilnit cu oficialitatile locale, inainte de abordarea subiectului fierbinte pentru cei doi lideri de la "Braicar", evitind astfel o confruntare publica directa cu acestia.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

winmediaLeaderboard

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu