Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Simbata incendiara

Ziua de simbata nu a fost nici pe departe una linistita pentru pompierii braileni, care au fost solicitati sa intervina pentru stingerea a doua incendii, intr-un interval de mai putin de trei ore. Startul a fost dat la ora 10.25, atunci cind Detasamentul de Pompieri Braila I a intervenit la un incendiu izbucnit la SC "Euromany Impex" SRL, la o hala dezafectata ce apartinea fostei societati "Vinalcool". Cauza izbucnirii incendiului a fost un foc deschis, intr-un saptiu deschis, lasat nesupravegheat, datorita caruia au ars 12 mp izolatie poliester expandat si carton asfaltat de la acoperis. Focul a fost lichidat la ora 11.00, pompierii reusind sa stopeze raspindirea sa.
Citeva ore mai tirziu, la 14.57, pompierii au fost solicitati la un alt incendiu, izbucnit la locuinta lui Ionita Stefan Ion, de pe strada Cazasului nr.58. De aceasta data, cauza izbucnirii incendiului a fost o soba neizolata termic fata de materialele combustibile din jur, focul mistuind un metru liniar grinda de lemn, din perete. Detasamentul de Pompieri Braila I a reusit sa stinga incendiul la ora 15.25, salvind locuinta proprietarului.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii