Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Si-a dat nume fals, pentru a ascunde lipsa permisului

Incercind sa ascunda savirsirea unei infractiuni, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fara a avea permis auto, un sofer clandestin a mai savirsit o infractiune, declarindu-si o falsa identitate. In noaptea de 6 spre 7 martie a.c., ora 02.40, agenti din cadrul Biroului de Politie Urbana l-au oprit In trafic, pe Strada Plantelor, pe soferul unui autoturism "Volkswagen Transporter", Inmatriculat In Braila, iar cind l-au luat la intrebari, conducatorul auto a ridicat din umeri, sustinind ca nu are actele de identitate asupra sa. La solicitarea actelor masinii, conducatorul auto a declarat, de asemenea, ca nu le are asupra sa, declarind ca "se numeste Posobescu Marinel, are 27 de ani, locuieste In Braila, fiind posesor al permisului de conducere categoriile "B", "C", "D" si "E"".
"Fiind suspect, politistii au extins cercetarile si au stabilit ca, de fapt, barbatul se numeste M.Gelu Marian (24 de ani), este din Braila, dar nu este posesor al permisului de conducere. Acestuia i s-a Intocmit dosar penal", informeaza Biroul de Presa al Inspectoratului de Politie al Judetului Braila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii