Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sex in locuri publice

Daca dragoste nu e, nimic nu e! Si daca prin zona sint si jandarmii, atunci sint si sanctiuni, pentru practicarea de acte obscene, in locuri publice. Citeva zeci de cupluri de braileni infierbintati, care au incercat sa-si potoleasca dorul in masina, la adapostul intunericului, prin parcurile orasului, sau in paduricea din zona Lacu Sarat, au fost sanctionate de jandarmii porniti intr-o razie. Unii dintre cei surprinsi cu prostituate au ajuns sa plateasca mult mai scump decit stabilisera initial, in tirguiala cu fetele pe care le gasisera disponibile.
lmediat dupa lasarea intunericului, aleile parcurilor din Braila, zona falezei, ca si paduricea din apropierea statiunii Lacu Sarat se umplu de masini cu care vin cuplurile dornice de partide de sex, fie el platit, fie din placere. In plus, bancile din parc sint ocupate de pustanii care fie nu au virsta, fie nu au banii necesari pentru a-si permite plimbarile cu autoturismul. Sesizati de mai multi cetateni indignati de aceste practici pe care le considera indecente, jandarmii au pornit raziile, in miez de noapte, iar recolta a fost bogata. Unii dintre cei surprinsi de oamenii legii erau abia la momentul tatonarilor, altii erau in plina activitate amoroasa.
Dincolo de amenzile aplicate, jandarmii i-au avertizat pe cei dornici de hirjoneala ca este posibil ca, data viitoare, cei care dau peste ei sa fie indivizi pusi pe tilharii, riscind sa piarda mai mult decit banii de amenda. In fiecare caz, cei intrebati ce fac in zona, au raspuns "stateam de vorba" si au declarat ca nu au actele la ei. Luati la intrebari mai in amanunt, unii dintre ei au recunoscut ca au venit pentru o partida de sex. Este si cazul a trei barbati gasiti in masina cu o prostituata, care au declarat franc: "Am venit sa ne satisfacem poftele sexuale. Am intretinut relatii sexuale cu "domnisoara". Doar orale. Contra cost, dar nu am fixat inca pretul. Am zis ca intii s-o facem, si vedem dupa, cit dam". "Domnisoara", insa, avea alta varianta: "Pretul era de 300.000 de lei de persoana".
In razia lor, jandarmii au nimerit si un cuplu de studenti care erau complet goi, in masina. Cei doi au fost legitimati si au marturisit ca nu au unde sa se duca pentru a face amor, asa ca au ales aceasta varianta.
Oamenii legii au de gind sa continue astfel de razii, pentru a-i descuraja pe cei care folosesc locurile publice, drept cadru natural pentru partidele de sex.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii