Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Servicii gratuite pentru somerii din Braila si Galati

In perioada martie 2006 - februarie 2007, somerii din Braila si Galati pot beneficia de mai multe servicii gratuite, oferite de SC "Ceprohart" SA Braila in parteneriat cu Universitatea "Dunarea de Jos" Galati, in cadrul proiectul "Integrare pe piata muncii, aport de integrare europeana", finantat prin programul Phare Coeziune Economica si Sociala - Dezvoltarea Resurselor Umane (Masuri active pe piata muncii).
Scopul proiectului este cresterea sanselor de integrare/reintegrare pe piata fortei de munca a persoanelor fara serviciu, in acest sens fiind oferite servicii de consiliere in cariera si medierea muncii, dezvoltare vocationala si asistenta antreprenoriala. Astfel, somerii interesati sa devina beneficiari ai proiectului vor primi consiliere pentru evaluarea abilitatilor si pentru pregatirea si dezvoltarea traseului profesional, vor fi familiarizati cu tehnicile de cautare a unui loc de munca, pregatiti in vederea sustinerii interviului, mediati si plasati pe piata interna a fortei de munca. Pentru dezvoltarea vocationala se vor organiza cursuri de initiere (managementul mediului, operare PC si automatizari in procese industriale) si de calificare (auditor calitate cu 4 module: limba engleza, notiuni de informatica, comunicare si auditor calitate). De asemenea, se vor acorda consultanta si asistenta individuala privind pasii de infiintare, autorizare si dezvoltare a unei afaceri, cit si identificarea unor surse de finantare.
Proiectul se adreseaza absolventilor, tinerilor someri cu virsta intre 15-24 ani si somerilor de lunga durata (persoane cu virsta intre 14-24 ani care nu sint angajate de o perioada mai mare de 6 luni si persoane cu virsta peste 25 de ani care nu sint angajate de o perioada mai mare de 12 luni). Persoanele interesate sa participe la aceste activitati se pot adresa managerului proiectului, Ana Giovani, la sediul societatii "Ceprohart", de pe B-dul Al.I.Cuza nr.3, tel. 619733, 611849 sau e-mail: ana.giovani@ceprohart.ro.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii