Mergi la conţinutul principal

Serul Johnson & Johnson, disponibil și în centrul de vaccinare drive-thru de la mall-ul din Vărsătura

* prefectul județului Brăila, Nicușor Ciocan, invită lumea la vaccinare în parcarea mall din Vărsătura, acolo unde, pe 29 mai, s-a amenajat un centru de tip drive-thru * mai nou, acum este disponibil și serul Johnson & Johnson

 

 

 

Noul centru de vaccinare de tip drive-thru, amenajat în parcarea mall din Vărsătura, mai are încă un ser disponibil pentru imunizare. Este vorba despre vaccinul de la Johnson & Johnson, cel care se administrează într-o singură doză. Așadar, persoanele încă neimunizate care optează pentru inocularea din mașină pot alege cu ce ser doresc să se imunizeze, ori cu cel de la Pfizer ori cu Johnson & Johnson. ”Centrul drive-through vă așteaptă! De la deschiderea sa, pe 29 mai, la centrul de vaccinare drive-through din parcarea centrului comercial BRĂILA MALL din localitatea Vărsătura, comuna Chiscani, s-au vaccinat, în total, 491 de persoane (doza I și doza a II-a). Joi, 3 iunie, în intervalul de funcționare, 16.00 – 20.00, au fost vaccinate 63 de persoane, dintre care 59 cu doza I. Menționez că, pe lângă Pfizer/BioNTech, de ieri ( n.r. – joi, 3 iunie a.c. ) se administrează și Johnson & Johnson, vaccin care se administrează într-o singură doză.  Vă reamintesc că, de miercuri, 3 iunie a.c., în toate centrele de vaccinare cu produsul Pfizer se asigură vaccinarea persoanelor cu vârsta de peste 12 ani, platforma permițând programarea prin contul părinților, iar acordarea consimțământului informat de către părinte sau tutore legal fiind obligatorie”, se arată într-o informare transmisă de Instituția Prefectului-Județul Brăila. În ceea ce privește programul de funcționare a centrului de tip drive-thru din parcarea mall, aici nu au intervenit schimbări, astfel că vă puteți imuniza în week-end între orele 10.00 și 20.00, iar în zilele lucrătoare, de la 16.00 la 20.00. Și, ca să nu faceți un drum în plus, aveți grijă să nu vă uitați cartea de identitate sau pașaportul!

Potrivit datelor furnizate de ISU Brăila, numărul persoanelor vaccinate la Brăila a ajuns la 78.089, din care 35.069 și cu doza a doua.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro