Mergi la conţinutul principal

Seminar organizat de CCIA, oportunitate valoroasă pentru participanți

• dintr-un comunicat de presă, am aflat că seminarul cu tema "Reguli generale de avizare a existenței cazului de forță majoră", având ca invitat special pe doamna Elisabeta Persinaru, Director al Direcției Juridice din cadrul Camerei de Comerț și Industrie a României a fost un succes

 

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Brăila a organizat în data de 18 aprilie un seminar interactiv cu tema "Reguli generale de avizare a existenței cazului de forță majoră", având ca invitat special pe doamna Elisabeta Persinaru, Director al Direcției Juridice din cadrul Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR). Evenimentul a reunit o audiență formată din reprezentanți ai mediului de afaceri, specialiști juridici și alte persoane interesate de aspectele legate de forța majoră în contextul activităților economice.

Doamna Perșinaru a adus o contribuție valoroasă în cadrul seminarului, împărtășind cunoștințele și expertiza sa vastă în domeniul juridic, cu accent pe interpretarea și aplicarea regulilor generale de avizare a existenței cazului de forță majoră. Participanții au avut oportunitatea să înțeleagă mai bine implicațiile juridice ale situațiilor de forță majoră și să exploreze strategii eficiente pentru gestionarea acestora în cadrul afacerilor lor.

Sesiunea interactivă de întrebări și răspunsuri a facilitat schimbul de idei și experiențe între participanți, oferindu-le posibilitatea să clarifice aspecte specifice și să obțină răspunsuri la întrebările lor.

Seminarul organizat de CCIA Brăila a reprezentat o oportunitate valoroasă pentru participanți de a-și consolida cunoștințele și de a lua decizii informate în privința gestionării riscurilor legate de forța majoră în mediul de afaceri.

CCIA Brăila își exprimă recunoștința față de doamna Perșinaru Elisabeta pentru contribuția substanțială la succesul acestui eveniment și pentru împărtășirea cunoștințelor sale valoroase cu participanții.

Mulțumim invitaților pentru privilegiul prezenței alături de noi, colaborarea fiind extrem de utilă și constructivă.

Ștefan FUSEA,

Președinte CCIA Brăila

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro