Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Seful Postului de Politie Romanu, batut la discoteca din sat

Procurorul Gheorghe Velea, de la Parchetul de pe linga Judecatoria Braila, a dispus trimiterea in judecata a lui Alin Zorila Carlan, in virsta de 20 de ani, pentru savirsirea infractiunii de ultraj cu violenta. Magistratul a decis, totodata, disjungerea cercetarilor pentru alti doi tineri anchetati in aceeasi cauza, Ionel Mocanu si Dorian Gheorghe, suspectati de lovire respectiv port ilegal de arma alba.
Informat ca in incinta discotecii din localitate ar fi fost introdus un cutit, in noaptea de 21/22 iulie 2007, seful Postului de Politie Romanu, agent sef adjunct Cristian Ionita, s-a prezentat la locul faptei, impreuna cu Ionut Voinea, agent la "Dyop Security" Braila. Omul legii a descoperit ca era vorba de un stilet ce fusese adus in incinta de catre numitul Dorian Gheorghe. In acel moment, arma alba era in posesia unui alt ins, Mihai Cruceanu, care a abandonat-o sub o banca. Asa stind lucrurile, politistul l-a invitat pe Cruceanu afara din discoteca, spunind celorlalti tineri sa ramina inauntru. Procurorul anchetator relateaza: "Solicitarea a ramas fara rezultat, in sensul ca un grup de tineri l-au insotit pe politist afara, incercind sa-l induplece, pentru a-l ierta pe Cruceanu. Situatia s-a tensionat si agentul de paza Voinea Ionut a fost lovit de Mocanu Ionel. A urmat o incaierare, acestia lovindu-se reciproc pina ce au cazut la pamint. Agentul sef adjunct Ionita a intervenit pentru a-l ajuta pe agentul de paza, insa a fost lovit cu piciorul in fata de Carlan Alin Zorila. In incaierare, au intervenit si alti tineri, care i-au lovit pe invinuiti".
Desi au existat martori care confirma incidentul si, in plus, politistul a scos si certificat medico-legal, Alin Carlan Zorila a negat ca l-ar fi lovit pe omul legii. Cu toate acestea, el a stat ascuns intr-un lan de porumb si la o matusa pina pe 23 iulie 2007, de frica politiei, precizeaza reprezentantul acuzarii.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii