Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sechestrata si batuta pina a intrat in spital

O tinara de 17 ani se afla internata in Spitalul Judetean de Urgenta cu traumatism prin agresiune si traumatism cranian acut dupa ce a fost sechestrata timp de 24 de ore in apartamentul unui baiat cu un an mai mare decit ea. Jeni B. este eleva la Liceul de Constructii din Braila si a ajuns in sectia de Reanimare duminica seara, fiind transportata cu salvarea din parcul Monument. Dupa spusele fetei, agresorul a scos-o din casa si, in vazul tuturor trecatorilor care se plimbau duminica seara prin parc, s-a napustit cu pumnii asupra ei, pe motiv ca aceasta ar fi refuzat sa intretina relatii sexuale cu el in seara precedenta. "Simbata, in timp ce mama mea era plecata la biserica, eu am ramas singurica acasa si am iesit afara, in fata blocului, in zona Soseaua Buzaului; in acest timp, un baiat, pe nume Ionut si nu mai stiu numele de familie, m-a luat de la scara si m-a dus la el acasa, la un bloc din cartierul Viziru, la statia Ciocirlia. A vrut sa ma violeze, dar eu am refuzat si m-a amenintat cu bataia. Duminica m-a luat in parc si mi-a spus ca, daca dau vreo declaratie la politie sau spun ceva in parc, ma bate. Eu am vrut sa fug acasa, iar el mi-a dat doi pumni in cap si am cazut", ne-a marturisit fata, care sustine ca si-a revenit din soc abia la spital.
Despre timpul petrecut de cei doi in apartamentul din apropierea statiei Ciocirlia tinara sustine ca, din dupa-amiaza zilei de simbata si pina a doua zi, baiatul a avut un comportament agresiv fata de ea."M-a amenintat, m-a scuipat, m-a injurat, mi-a spus ca, daca nu vreau sa fac nimic cu el, ma duce in parc si ma lasa acolo moarta, mi-a spus ca imi omoara parintii si fratii; mi-a spus ca el are 18 ani si este elev la Liceul de Chimie, dar era singur acasa si mi-a spus ca parintii lui sint plecati in Spania. Cind a vazut ca nu scoate nimic de la mine, m-a lasat sa dorm, iar el s-a jucat pe calculator; duminica mi-a dat sa maninc doua oua si crenvursti, dar nu m-a lasat sa ies din casa, m-a luat de mina si m-a dus in parc, la cruce si m-a batut", sustine tinara, adaugind ca, in incercarea ei de a scapa din apartament a tipat, a strigat, dar nu a intervenit nimeni sa o ajute, dupa cum nu a intervenit nimeni nici in parcul Monument, in timp ce baiatul ii cara pumni in cap si o lovea cu picioarele in stomac. Cind se afla cazuta linga o banca, fata a fost vazuta de doi politisti, care au si apelat Serviciul de Ambulanta pentru a fi transportata de urgenta la spital.
Dupa spusele fetei, agresorul a lovit-o in parc in timp ce ii cerea explicatii cu privire la faptul ca refuzase sa intretina relatii sexuale cu el; totul s-a petrecut in prezenta unor amici ai acestuia, o fata si un baiat, cu care s-au intilnit in Monument, iar ea ii raspundea ca nu vrea sa intretina relatii cu el, asigurindu-ne totodata ca nu a fost vorba despre un viol, ci doar de agresiune si sechestrare.
Ieri dimineata, Politia a demarat o ancheta pentru a elucida imprejurarile in care fata a ajuns in apartamentul lui Ionut si apoi la spital, cu traumatism cranian, iar medicul-legist a consultat-o pe victima si a constatat ca aceasta nu are semne recente de agresiune sexuala. "Prezinta leziuni traumatice pe corp, dar nu exista semne recente de agresiune sexuala. Are o deflorare veche, de aproximativ trei ani, am recoltat probe, dar nu are semne recente", ne-a informat dr. Rodica Crassas, medic legist.




Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii