Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sebastian Ionescu a avut o evolutie foarte buna intr-un turneu de seniori

In urma cu putin timp, la Bucuresti s-a desfasurat un turneu international de tenis de cimp, dotat cu premii totalizind suma de 10.000 dolari, la care printre invitati s-a numarat si Sebastian Ionescu, singurul participant din Romania cu virsta de 14 ani.
Reprezentantul clubului Venus a intrat in precalificari pe un tablou cu 18 sportivi, la categoria de virsta juniori, 18 ani.
Primii doi de pe tabloul juniorilor si primii doi de pe tabloul de precalificari al seniorilor urmau sa acceada pe tabloul de calificari in care intrau 64 de tenismeni.
In primele doua tururi ale precalificarilor in care s-au jucat seturi scurte, Sebastian Ionescu a eliminat doi bucuresteni de 17 ani, Andrei Smerenschi si Bogdan Andrii. Pe primul l-a invins cu 4-0, 4-0, pe al doilea, tot in doua seturi, 5-3, 4-0.
In turul al treilea, reprezentantul clubului brailean a dispus de Laurentiu Basarab, din Galati, dupa un meci care a durat trei seturi, 3-6, 6-4, 6-4, o victorie care i-a asigurat saltul pe tabloul de calificari. Aici, in primul tur, a intilnit un jucator cu zece ani mai mare, Florin Dragomirescu si, dupa ce a pierdut primul set cu 1-6, si l-a adjudecat pe urmatoarele doua, 7-6, 7-5. Efortul din acest meci si-a spus cuvintul astfel ca in turul al doilea a pierdut cu 2-6, 0-6, in fata slovacului Marek Semjan.
"Sint foarte multumit de rezultatul obtinut de Sebastian, tinind cont de faptul ca a trecut de precalificari, invingind jucatori cu trei ani mai mari decit el. Chiar si evolutia din urmatoarea etapa a fost una foarte buna. Normal ca la 14, cind intilnesti adversari cu zece ani mai mari, difirenta devine foarte vizibila. Oricum a fost un test foarte util pentru jucatorul nostru inaintea campionatelor nationale care vor avea loc la sfirsitul acestei luni la Bucuresti.

Cupa "Valmet", un turneu cu premii de 50 de milioane

Marti, la Braila, au inceput intrecerile din cadrul Cupei "Valmet" la tenis de cimp, turneu de categoria a IV-a, dotat cu premii in valoare totala de 50 de milioane, la care participa in jur de 90 de sportivi, cu virste cuprinse intre 10 si 14 ani din Braila, Galati, Slobozia si Focsani.
Competitia face parte din calendarul Federatiei Romane de tenis si reprezinta de asemenea un ultim test al sportivilor din aceasta categorie de virsta inaintea nationalelor de la Bucuresti.
La turneul care se va incheia vineri participa si cei mai valorosi tenismeni de la cluburile brailene Valmet, Venus si Omega.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii