Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Seara teatrala pentru detinutii braileni

Un grup de 14 detinuti, dintre care 6 femei, de la Penitenciarul de Maxima Siguranta Braila si-au petrecut seara de duminica intr-un mod special. Ei au mers la Teatrul "Maria Filotti" unde au vizionat spectacolul "Lupii si oile" de A. N. Ostrovschi. Actiunea a fost organizata de Serviciul de Interventie Psihosociala a Penitenciarului, condus de inspector sef principal Paul Purcaroiu, care a incheiat un protocol de colaborare cu Teatrul "Maria Filotti".
"Detinutii care au mers la spectacol fac parte din categoria celor cu risc de periculozitate mai mic, care nu au nevoie de paza armata ci doar de supraveghere. Oricum, spectatorii trebuie sa se obisnuiasca cu prezenta detinutilor in sala de teatru, deoarece seria actiunilor de acest gen va continua in perioada urmatoare", ne-a declarat purtatorul de cuvint al PMT, inspector principal Marin Antipa.
El a mai precizat ca cei privati de libertate vor mai participa si la alte evenimente culturale si artistice organizate in incinta Penitenciarului. Este vorba despre un concert de muzica religioasa sustinut de fundatia "Stinca Veacurilor" ce va avea loc vineri, 4 mai, incepind cu ora 10.00. De asemenea, pe data de 8 mai, detinutii vor fi vizitati de elevii de la Scoala nr. 10 din municipiu, care vor sustine un spectacol de muzica tiganeasca.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii