Mergi la conţinutul principal

Se redeschide patinoarul din Grădina Mare

Patinoarul din Grădina Mare, administrat de Serviciul de Utilitate Publică, Administrare şi Gospodărire Locală din cadrul Primăriei Brăila, îşi deschide porţile pentru public, începând de joi, 12 decembrie. Atât tarifele cât şi programul de funcţionare au rămas aceleaşi ca şi anul trecut. Astfel, taxa de acces este de 4 lei/oră/persoană, existând posibilitatea să se achite 2 lei, pentru doar jumătate de oră petrecută pe gheaţă. Tariful pentru închirierea patinelor este de 5 lei/ora/persoană, iar cine vrea să-şi ascută patinele trebuie să plătească 4 lei/pereche.
Lunea, miercurea şi vinerea, patinoarul este disponibil pentru public între orele 13.00 şi 21.00. Sâmbăta şi duminica, este program cu public între orele 9.00 şi 21.00. În fiecare zi, există trei pauze pentru refacerea gheţii, între orele 12.00 şi 13.00, 15.00 şi 16.00, 18.00 şi 19.00.
Astă iarnă, brăilenii nu au mai venit în număr prea mare la patinoarul Primăriei, mulţi preferând să meargă la cel amenajat în incinta "Promenada Mall" din Vărsătura. Din acest motiv, patinoarul administrat de SUPAGL a mers în pierderi, veniturile obţinute din încasări situâdu-se în jurul valorii de 300.000 lei, în timp ce cheltuielile de întreţinere au depăşit 400.000 lei. Clienţii mai puţini şi consumul mare de electricitate al instalaţiei de gheaţă par să fie de vină pentru această situaţie. Conducerea SUPAGL speră, totuşi, ca iarna aceasta patinoarul să revină pe profit. "Pe lângă faptul că am păstrat tarifele neschimbate, vom face o promovare mai intensă, inclusiv în şcoli, unde le vom vorbi elevilor, la ora de dirigenţie, despre beneficiile patinajului. În plus, intenţionăm să dezvoltăm colaborarea începută în anii trecuţi cu Federaţia Română de Hochei, prin organizarea mai multor competiţii sportive", ne-a declarat Dan Apostol, directorul SUPAGL Brăila.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro