Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Se mareste efectivul Garnizoanei Braila

Batalionul 285 Artilerie "Vlaicu Voda" Braila, o unitate aflata in plin proces de operationalizare si afirmare la standarde NATO, intentioneaza sa isi mareasca efectivul de militari angajati pe baza de contract. Astfel, sint scoase la concurs 10 posturi de specialisti de artilerie servanti. Concursul pentru incadrarea acestora se va desfasura in perioada 5-8 septembrie 2006. Candidatii trebuie sa fie absolventi ai invatamintului liceal sau profesional, sa nu indeplineasca virsta de 26 de ani, pina la data de 5 septembrie si sa fi indeplinit integral serviciul militar in termen sau termen redus. Criteriile generale ce trebuie indeplinite sint urmatoarele: sa aiba cetatenia romana si domiciliul stabil in tara; sa fie apt medical si sa aiba o dezvoltare fizica armonioasa; sa nu fi fost condamnat penal si sa nu fie in curs de urmarire penala; sa aiba un comportament moral in societate; sa nu apartina unor culte sau secte religioase, nerecunoscute de lege; sa nu fie asociat unic ori sa participe direct la administrarea sau conducerea unor organizatii ori asociatii comerciale; sa nu faca parte din partide, formatiuni sau organizatii politice.
Documentele necesare pentru participarea la concurs sint: raport personal, ce se intocmeste la sediul unitatii militare organizatoare; copie dupa buletin sau cartea de identitate; copie dupa certificatul de nastere; copie dupa livretul militar; copie dupa diploma de studii si originalul; cazierul judiciar; fisa medicala completata si incheiata la Policlinica Militara Braila sau Spitalul Militar Galati; carnetul de munca si caracterizarea de la locul de munca unde a lucrat sau lucreaza.
Dosarul se poate depune zilnic, de luni pina vineri, intre orele 7.30 si 15.30, pina pe 4 septembrie, ora 14.00, la sediul unitatii, de pe Aleea Industria Sirmei, nr. 2. "Avem convingerea ca diversitatea activitatilor ce se desfasoara intr-o unitate de artilerie, dorinta de stabilitate si respect a tinerilor, precum si perspectiva mai mult decit promitatoare a unitatii, pe linia interoperativitatii cu celelalte structuri ale NATO fac ca aceste functii sa fie atractive pentru un numar cit mai mare de candidati. Conditiile si documentele necesare inscrierii la concurs, precum si bibliografia, pot fi studiate si la afisierul aflat la intrarea in unitate, unde personalul specializat poate oferi la cerere mai multe detalii", declara capitanul Cristinel Grosu, ofiterul de relatii publice al Batalionului 285 Artilerie.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii