Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Se fac recrutari pentru Pompieri si Protectia Civila

Ministerul Internelor si Reformei Administrative (MIRA) a scos la concurs, pentru sesiunea 2008, 174 locuri pentru arma "pompieri si protectie civila", dintre care 45 la Facultatea de Pompieri si 129 la Scoala de Subofiteri de Pompieri si Protectie Civila "Pavel Zaganescu" din Boldesti. Tot in domeniul protectiei civile, Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" Sibiu si Academia Tehnica Militara a Ministerului Apararii au aprobat un numar de 18 locuri de ofiteri, la specializarile Geniu, Transmisiuni, Aparare NBC, Echipamente pentru modelare, simulare si conducere informatizata a actiunilor de lupta si Calculatoare si sisteme informatice.
Pentru a participa la concursul de admitere, candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: sa aiba cetatenie romana si domiciliul in Romania; sa cunoasca limba romana, scris si vorbit; sa fie absolventi de liceu, cu diploma de bacalaureat; sa nu fi fost exmatriculati pentru abateri disciplinare dintr-o institutie de invatamint; sa aiba virsta de pina la 25 ani, impliniti in anul 2008; sa aiba capacitate deplina de exercitiu; sa fi obtinut la purtare, in perioada studiilor liceale, media generala de minimum 8.00; sa fie declarati apt medical, fizic si psihic; sa aiba un comportament corespunzator cerintelor de conduita admise si practicate in societate; sa nu aiba antecedente penale sau sa nu fie in curs de urmarire penala ori de judecata, pentru savirsirea de infractiuni; sa aiba inaltimea de minimum 1,70 m (cu exceptia candidatilor proveniti din liceele militare, promotia 2008).
Perioada de recrutare a inceput in 3 martie si se va incheia pe 30 mai, la Facultatea de Pompieri si Academiile Militare, respectiv 20 iulie, la Scoala de Subofiteri. Inscrierile se fac la sediul Inspectoratului de Urgenta "Dunarea" Braila, B-dul. Dorobanti, nr. 468. Informatii suplimentare se pot obtine la Biroul Resurse Umane din cadrul ISU, tel. 0239/611212.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii