Skip to main content

Se deschide "Scoala de turism si educatie urbana"

Proiectul, declarat câstigator în urma concursului local de proiecte de tineret 2012, este finantat de Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret/Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Braila. Obiectivul proiectului îl reprezinta cresterea nivelului de cunostinte din doua domenii de interes, respectiv turism si educatie urbana, pentru 25 de tineri din municipiul Braila, care vor participa la un training.
Partenerii proiectului sunt Agentia Pentru Protectia Mediului Braila si Asociatia Nationala a Bibliotecarilor si Bibliotecilor Publice din România - filiala Braila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

winmediaLeaderboard

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu