Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Se cauta cameriste pentru Spania

In perioada 02 - 18 mai, Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM) va organiza o noua actiune de inscriere in banca de date a solicitantilor de locuri de munca in strainatate, de aceasta data cautindu-se cameriste pentru locuri de munca in Spania. Actiunea se va desfasura In intervalul orar 09.00 - 16.00, la sediul OMFM de pe str.Valter Maracineanu nr.1-3, sector 1, Bucuresti.
Oferta se adreseaza femeilor cu virsta cuprinsa intre 20 - 40 de ani, care au experienta in acest domeniu de minim un an, dovedita prin cartea de munca. La inscrierea in banca de date a OMFM solicitantii trebuie sa prezinte urmatoarele documente: copie BI sau CI cu valabilitate de minim 6 luni; copie pasaport cu valabilitate de minim 6 luni; fisa personala (tipizat OMFM); C.V. In limba romana ( tipizat OMFM); copie legalizata a certificatului de absolvire si/sau calificare; copie legalizata a cartii de munca (toate paginile scrise); adeverinta de la medicul de familie care sa ateste ca solicitantul este clinic sanatos; cazierul judiciar In original care sa ateste ca nu are antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni); declaratie pe proprie raspundere, legalizata notarial, din care sa rezulte ca solicitantul nu beneficiaza de pensie de invaliditate; declaratie pe proprie raspundere din care sa rezulte numarul de copii minori aflati In Intretinerea acestuia, autentificata la notariat si 2 fotografii tip pasaport.
Mentionam ca Oficiul nu percepe nici un fel de taxe si comisioane. Pentru mai multe informatii puteti accesa site-ul www.omfm.ro.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii