Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Se cauta cameriste pentru Spania

In perioada 02 - 18 mai, Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM) va organiza o noua actiune de inscriere in banca de date a solicitantilor de locuri de munca in strainatate, de aceasta data cautindu-se cameriste pentru locuri de munca in Spania. Actiunea se va desfasura In intervalul orar 09.00 - 16.00, la sediul OMFM de pe str.Valter Maracineanu nr.1-3, sector 1, Bucuresti.
Oferta se adreseaza femeilor cu virsta cuprinsa intre 20 - 40 de ani, care au experienta in acest domeniu de minim un an, dovedita prin cartea de munca. La inscrierea in banca de date a OMFM solicitantii trebuie sa prezinte urmatoarele documente: copie BI sau CI cu valabilitate de minim 6 luni; copie pasaport cu valabilitate de minim 6 luni; fisa personala (tipizat OMFM); C.V. In limba romana ( tipizat OMFM); copie legalizata a certificatului de absolvire si/sau calificare; copie legalizata a cartii de munca (toate paginile scrise); adeverinta de la medicul de familie care sa ateste ca solicitantul este clinic sanatos; cazierul judiciar In original care sa ateste ca nu are antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni); declaratie pe proprie raspundere, legalizata notarial, din care sa rezulte ca solicitantul nu beneficiaza de pensie de invaliditate; declaratie pe proprie raspundere din care sa rezulte numarul de copii minori aflati In Intretinerea acestuia, autentificata la notariat si 2 fotografii tip pasaport.
Mentionam ca Oficiul nu percepe nici un fel de taxe si comisioane. Pentru mai multe informatii puteti accesa site-ul www.omfm.ro.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii