Skip to main content

Se cauta agricultori pentru Spania

Brailenii care doresc un loc de munca in Spania au acum posibilitatea de a se angaja legal, ca lucratori in domeniul agricol. Potrivit unui comunicat remis de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Braila, toti cei interesati trebuie sa intocmeasca un dosar care va fi depus apoi la sediul institutiei din B-dul Dorobantilor, nr. 603 - 605, parter, biroul 1. Cei domiciliati in orasele Faurei sau Insuratei au posibilitatea de a-si depune dosarele la Punctele de lucru ale AJOFM din localitatile respective. Dosarul trebuie sa cuprinda: fisa personala, curriculum vitae (tipizate); copie B.I. sau C.I. si pasaport (cu valabilitate de min. 6 luni); copie legalizata a actelor de studii si a certificatelor de calificare profesionala; copie legalizata a carnetului de munca (toate paginile scrise) si/sau copie legalizata dupa contractul de munca, precum si dovada experientei in agricultura (daca este cazul); cazierul judiciar (valabilitatea unui astfel de act este de 6 luni); certificat de sanatate eliberat de medicul de medicina a muncii. De asemenea, cei care vor sa fie angajati in Spania, in domeniul agricol trebuie sa adauge la dosar si declaratii notariale precum ca nu beneficiaza de pensie de invaliditate, ca au sau nu copii minori in intretinere, iar in caz afirmativ sa mentioneze persoana careia ii vor ramine in intretinere minorii in cazul in care va lucra in strainatate, precum si faptul ca nu li s-a intocmit carnet de munca (daca este cazul). Pentru a fi acceptati la munca in Spania, viitorii agricultori mai au nevoie si de o dovada emisa de Serviciul Public pentru Asistenta Sociala/Primar, din care sa rezulte ca solicitantul de locuri de munca in strainatate a notificat acestora intentia de a lucra in strainatate si 2 fotografii tip pasaport.
Selectia pentru agricultori in Spania va avea loc in a doua decada a lunii august si vor putea participa numai persoanele care au avut depuse anterior dosare la Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca precum si cei care depun documentele necesare pina la data de 10 august. Informatii suplimentare se pot obtine la sediul A.J.O.F.M. Braila - telefon 0239/61.15.19 int.110, la Punctul de Lucru Faurei - telefon 0239/66.17.49, precum si la Punctul de Lucru Insuratei - telefon 0239/66.05.74.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu