Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Scoala Mihail Sadoveanu a cistigat prima editie a "Cupei Pescarusul"

Prima editie a Cupei "Pescarusul" la fotbal si triatlon, competitie organizata de Directia pentru Sport a Judetului Braila, Asociatia Sportiva Scolara "Pescarusul" si Scoala Generala "Mihail Sadoveanu" a fost cistigata de reprezentantii scolii generale mentionate care au acumulat 67 de puncte, cu doua mai multe decit urmatoarea clasata, Scoala Generala din Chiscani.
La fotbal locurile unu-doi, la egalitate de puncte si de golaveraj, au fost cistigate de ASS "Pescarusul" - Sc. Gen. "M. Sadoveanu", Sc. "Ion Bancila".
La triatlon, sportivii au trebuit sa treaca prin probele de sprint 25 de metri, saritura in lungime de pe loc si aruncarea mingei de oina.
In clasamentul general al baietilor, pe primul loc s-a clasat Sorin Cosiac, cu 19 puncte, el reusind sa parcurga cei 25 de metri in 4 secunde, sa sara 2,16 metri si sa arunce mingea 34 de metri.
Pe locul secund la baieti s-a clasat Samuel Dumitras, din Chiscani, cu 18 puncte, iar pe locul al treilea, cu acelasi punctaj, 15 puncte, Marius Popa de la "I. Bancila" si Marian Bejuscu din Chiscani.
La fete, prima pozitie i-a revenit Ceraselei Stanciu, de la "M. Sadoveanu", care a acumulat 22 de puncte, urmata de Madalina Pavel, din Chiscani, cu 18 puncte si Diana Stanciu, din Faurei, cu 17 puncte.
Impunindu-se atit la fotbal, cit si la triatlon, Scoala "Mihail Sadoveanu" a reusit sa cistige prima editie a Cupei "Pescarusul".
Ocupantii podiumului au fost recompensati cu diplome, cupe si echipament sportiv, oferite de Directia pentru Sport.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii