Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Scaune bucătărie pliabile – cea mai bună variantă pentru bucătăria ta

Dintre cele mai utilizate piese de mobilier, scaunul este nelipsit din viața oamenilor. Acasă, la birou sau în orice loc este necesar, acesta trebuie să fie comod, rezistent și să arate bine. Scaunele pliabile au apărut din nevoia de a fi transportate și apoi au fost produse pe scară largă pentru că economisesc spațiul și pot fi depozitate ușor. Există o varietate mare de scaune pliabile ce sunt folosite în exterior sau în interior, acasă sau în deplasare, cel mai important avantaj al acestui tip de scaun fiind tocmai sistemul de pliere care generează utilizarea multiplă. Dacă te interesează în activitatea de decorare scaune bucătărie pliabile, află care sunt câteva dintre cele mai bune variante.

O bucătărie mică poate fi funcțională și plăcută, dacă alegi mobilierul potrivit, cât mai practic și versatil, cum sunt scaunele pliabile. Dar la fel de bine își găsesc utilitatea și într-o bucătărie cu spațiu generos, deoarece sunt binevenite atunci când ai musafiri la masă. Când achiziționezi scaune bucătărie pliabile ești interesat să fie rezistente, practice, ușor de rabatat, să fie frumoase și să aibă un preț rezonabil. De aceea este important să fii atent la materialul din care sunt realizate, dimensiuni și la sistemul de pliere.

Taburetul pliabil este un model de scaun foarte apreciat de către clienți. Este un scaun fără spătar pe care îl găsești în varianta cu spațiu de depozitare sau fără, la bucată sau la set, din lemn, plastic, metal sau combinații ale acestora. Avantajul este că are cele mai mici dimensiuni dintre toate modelele de scaune bucătărie și deci este și cel mai ușor, dezavantajul este că nu este cel mai comod deoarece nu are spătar. Modelele tip cutie cu spațiu de depozitare au înățimi în medie de 40 cm, sunt ieftine și practice. Cele din lemn sunt cele mai rezistente și frumoase, dar au cel mai mare preț. Mai găsești și taburete din metal și/sau plastic, care sunt ușoare și la prețuri acceptabile.

Scaunul metalic pliabil este foarte rezistent, dar e recomandat să fii atent la specificații, deoarece fiecare model are precizată greutatea pe care o suportă, oțelul fiind cea mai bună variantă. Producătorii au pus pe piață scaune bucătărie pliabile realizate integral din metal sau cu șezutul și/sau spătarul tapițate cu material textil sau piele ecologică. Mai există și modele la care cadrul este realizat din metal, iar șezutul și spătarul sunt din plastic. Avantajul este că ai o gamă largă de produse din care să alegi, deoarece cele mai multe modele sunt din metal, sunt ușor de întreținut și comod de transportant, greutatea lor fiind cam de 3 kg.

Scaunele din lemn sunt preferate pentru că sunt elegante, ecologice și au viață lungă. Dacă ai în bucătărie mobilă din lemn, poți opta pentru un set, masă cu scaune bucătărie pliabile din lemn, pentru a crea armonie. Ține cont de stilul ales pentru decorare în așa fel încât și scaunele folosite zilnic să fie în acord cu atmosfera, deoarece găsești variante în stil: contemporan, modern, clasic, rustic, tradițional, vintage, industrial, etc. Preferabil este să fie capitonate, pentru confort, dar le poți folosi cu pernuțe pentru scaun, de modele, dimensiuni și materiale preferate.

Există scaune de bucatarie pliabile și pentru bar, realizate din metal, lemn sau combinații, tapițate sau nu, care au avantajul că pot fi stânse și depozitate în perioada în care nu sunt folosite. Dacă optezi pentru modele din metal sau plastic, poți folosi aceste scaune bucătărie și afară, pe balcon, terasă sau curte. Pe cele tip taburet, din plastic, le poți lua la pădure, în parc, la un concert în aer liber sau oriunde ai nevoie, deoarece au dimensiuni mici, sunt ușoare și se pot transporta de către orice persoană.

Indiferent de specificul bucătăriei, de modelul mobilierului în dotare, în orice locuință sunt binevenite niște scaune bucătărie pliabile, care salvează spațiu și se pot folosi extra, când sunt mai multe persoane la masă.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii