Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Scandal cu impuscaturi, intre interlopi

Politia a declansat o ancheta de amploare, pentru a verifica o sesizare potrivit careia un membru al gruparii interlope din Radu Negru ar fi fost impuscat cu un pistol cu aer comprimat, dupa ce a atacat un client, intr-un bar de pe Str. G-ral Eremia Grigorescu.
Surse demne de incredere ne-au declarat ca evenimentul s-a produs vineri seara, cind interlopul din Radu Negru a dat buzna in localul administrat de un membru al gruparii din Brailita si l-a atacat pe un apropiat al patronului. Speriat ca incaierarea dintre cei doi indivizi ar putea degenera intr-o lupta in toata regula, intre grupari, patronul a scos un pistol cu aer comprimat si l-a impuscat de mai multe ori pe atacator, care a luat-o la sanatoasa, pentru a nu fi umplut de alice.
Contactat, ieri, de reporterii nostri, pentru a oferi detalii referitoare la incidentul reclamat la Politie, administratorul localului a negat ca s-ar fi produs un asemenea eveniment, declarind ca se va pune la dispozitia anchetatorilor, pentru a demonstra ca nu are nimic de ascuns. Pe de alta parte, surse din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului ne-au precizat ca judiciaristii de la Investigatii Criminale au demarat o ancheta, pentru a elucida ce s-a intimplat vineri seara, in barul respectiv.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii