Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sapte persoane inculpate incepind de simbata

Sapte persoane banuite ca au provocat incendii in diferite regiuni ale Greciei au fost inculpate incepind de simbata, a anuntat luni un purtator de cuvint al pompierilor, citat de AFP.
Circa zece persoane banuite ca ar fi provocat incendiile din peninsula Peloponez si insula Eubeea, soldate cu moartea a peste 60 de persoane, au fost arestate de vineri.
Alte 26 de persoane au fost inculpate de la inceputul lui iunie pentru o serie de incendii, a precizat purtatorul de cuvint Yannis Stamoulis, intr-o conferinta de presa.
Printre cele 33 de inculpari din iunie figureaza 15 cazuri de inculpare pentru incendiu voluntar si alte 18 pentru neglijenta, a precizat purtatorul de cuvint.
Evocind ipoteza unor incendii provocate, premierul grec Costas Caramanlis a dat simbata asigurari ca "Guvernul va face tot posibilul pentru a descoperi persoanele vinovate si pentru a le pedepsi". El a adaugat ca toate zonele afectate de incendii "vor fi reimpadurite".
Pe de alta parte, premierul a declarat ca "lupta inversunata" impotriva incendiilor de padure continua, iar prioritatea actuala o constituie reconstructia tarii.
Cei doi oficiali au vizitat simbata regiunile afectate din peninsula Peloponez, unde incendiile au provocat numeroase victime, in special in satele izolate.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii