Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Sanitarii priceputi" braileni participa la faza nationala

In urma concursului pentru sanatate si prim-ajutor "Sanitarii priceputi", organizat de Filiala de Cruce Rosie Braila, la faza judeteana a competitiei s-a calificat echipajul Colegiului National "Gheorghe Munteanu Murgoci".
Cei cinci elevi, reprezentanti ai judetului Braila, insotiti de un cadru medical vor participa la faza nationala a concursului "Sanitarii priceputi" - care se va desfasura la Poiana Pinului, judetul Buzau, in perioada 16 - 19 iulie.
Tot in cea de a doua jumatate a acestei luni, un grup de cinci voluntari ai Filialei de Cruce Rosie se vor deplasa pe litoralul romanesc, pentru a acorda primul ajutor medical in caz de urgenta celor ce-si petrec concediul la mare.
"Este un stimulent pentru voluntarii Filialei de Cruce Rosie care nu merg in vacanta, ci vor face activitate practica 14 zile pe litoral", ne-a informat Florica Focsa, directorul Filialei de Cruce Rosie Braila, adaugind ca, in aceasta perioada, tinerii voluntari vor imbina utilul cu placutul, in sensul ca vor acorda primul ajutor in caz de urgenta, dar se vor bucura si de doua saptamini la mare.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii