Mergi la conţinutul principal

Sală de sport pentru Şcoala Gimnazială „Mihu Dragomir”

• investiţia se ridică la aproape 0,9 milioane lei, iar de execuţie se va ocupa „Consumcoop” din Galaţi

 

Şcoala „Mihu Dragomir” a finalizat procedura de selecţie a constructorului general pentru proiectul investiţional vizând realizarea unei săli de sport. Astfel, unitatea de învăţământ a anunţat că de execuţia efectivă se va ocupa o firmă din Galaţi, mai precis o societate de tip cooperativă - „Consumcoop”, contra sumei de 877.220,82 lei, fără TVA, ceea ce înseamnă o economie la bugetul investiţiei de puţin peste 318.000 lei, în contextul în care valoarea estimată a contractului era de aproape 1,2 milioane lei, fără TVA. De precizat că unitatea cooperatistă a avut 6 contraofertanţi care s-au arătat interesaţi de contractul de la „Mihu Dragomir”, iar criteriul de selecţie aplicat de autoritatea contractantă a fost „preţul cel mai scăzut”.   

Contractul are ca scop realizarea lucrărilor de construcţii la obiectivul de investiţie “Construire Sală de Sport”, lucrări ce constă în realizarea unei construţii cu regim de înălţine Parter care va avea structură metalică cu închideri perimetrale din panouri tip sandwich şi cu acoperiş de tip autoportant.

Firma câştigătoare SC „Consumcoop” are în portofoliu 8 contracte de lucrări cu o valoare cumulată la circa 1 milion de euro. Potrivit celor mai recente date de bilanţ disponibile, aferente lui 2015, firma, având ca obiect principal de activitate „Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale”, a raportat o cifră de afaceri de aproape 5,5 milioane lei, cu o echipă de 34 de salariaţi, rezultând la final un profit net de aproape 0,4 milioane lei. 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro