S-a terminat şi hârtia igienică. E, acum să vă văd... | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

S-a terminat şi hârtia igienică. E, acum să vă văd...

Mai ţineţi minte ştirea aia cu brăileni care au golit un supermarket de stocurile de hârtie igienică, pentru că era promoţie?

Ei bine, istoria se repetă. Încă nu s-a ajuns la raftul cu hârtie igienică, dar nebunia declanşată de coronavirus va ajunge în curând şi acolo.

Deocamdată, suntem la rafturile cu făină şi ulei, care s-au golit în ultimele zile, de zici că partidele au venit să îşi facă provizii pentru alegerile care urmează, în 2020.

În realitate, brăilenii sunt cei care au dat năvală în supermarketuri, speriaţi de coronavirusul care am înţeles că nu este atât de ucigaş pe cât ar spera unele televiziuni alarmiste, cu ratingul prăbuşit.

Cumva, este distractivă această nebunie. Oameni care văd o ştire la televizor, o interpretează doar după mintea lor (nu şi a altora mai instruiţi) şi fug să golească rafturile magazinelor, de teamă să nu moară de foame în case, atunci când virusul va ajunge şi pe strada lor.

Bă, dar datoriile la întreţinere vi le-aţi plătit, mă? Căci am impresia că banii de întreţinere i-aţi dat pe ulei şi mălai, că aţi auzit voi că vine coronavirusul în Brăila şi face prăpăd. Nu, prăpăd în Brăila pot face doar politicienii pe care îi alegeţi aiurea de vreo 30 de ani încoace.

Nu vă mai speriaţi aiurea de coronavirus, ci fiţi mai degrabă vigilenţi ce o să faceţi cu votul vostru la cele două rânduri de alegeri care sunt programate în anul 2020.

Dacă e să termine cineva definitiv Brăila, atunci ăia sunt politicienii parşivi care ţin doar cu buzunarul lor şi nu au niciun proiect concret pentru oraşul ăsta.

A, şi staţi liniştiţi: când eşti în rahat până la gât, chiar nu mai ai nevoie de hârtie igienică. (Corneliu WC TUDOR)

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro