Mergi la conţinutul principal

S-a redeschis cabinetul de ginecologie in Spitalul Judetean

De curind, in ambulatoriul de specialitate al Spitalului Judetean de Urgenta s-a redeschis cabinetul de consultatii ginecologice. De la sfirsitul anului trecut, pentru consultatiile de specialitate ale femeilor internate in spital era necesara transportarea acestora cu ambulanta la Spitalul de Obstetrica-Ginecologie sau aducerea medicilor respectivi la pacientele carora li se recomanda examen ginecologic. Acum este asigurata asistenta medicala atit pentru pacientele Spitalului Judetean internate in locatia de pe Soseaua Buzaului, cit si pentru femeile din zona.
Astfel, zilnic, intre orele 8-20, dr. Gheorghe Radulescu si dr. Eugen Gheorghiu asigura consultatii la cabinetul din incinta ambulatoriului de specialitate al spitalului si, in plus, exista si medic anatomo-patolog care efectueaza analizele de laborator. "Pentru femeile care au ajuns la menopauza in special, de la 45-50 de ani, cind se schimba sistemul hormonal este necesar un control macar o data la 5 ani, pentru a preveni astfel aparitia cancerului. Vom colabora in acest sens si cu medicii de familie, pentru un control periodic de specialitate al femeilor inscrise pe listele de asigurati, cit si cu spitalul de specialitate, daca este cazul de internare", ne-a spus dr. Gheorghe Radulescu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu