Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

S-a injunghiat de cinci ori, dupa care a chemat Politia

A incercat sa se sinucida, injunghiindu-se de cinci ori, dupa care s-a razgindit si a chemat Politia. Un barbat de 66 de ani din Braila, intr-o criza de depresie cauzata de singuratate, a decis sa-si puna capat zilelor, a luat un cutit din bucatarie si s-a injunghiat in zona pieptului. Ionel G. este pensionar si are o familie compusa din sotie si doi copii, insa in majoritatea timpului sta singur in apartamentul sau. Baiatul si fata au familiile lor si locuiesc in Bucuresti, iar vecinii spun ca sotia lui sta mai tot timpul pe la acestia, pentru a-i ajuta la treburile casei. Vecinii, pensionari ca si Ionel G., dintre care unii chiar au lucrat cu el, cred ca intr-un moment in care a simtit ca singuratatea il apasa, acesta a hotarit sa-si ia zilele. Cert este ca barbatul a luat un cutit de bucatarie si l-a infipt in piept de cinci ori. In cele citeva minute cit a stat cu singele siroindu-i din rani, in asteptarea mortii, el a avut ocazia sa se gindeasca la ce a facut si l-au napadit indoielile, asa ca a telefonat la 112 si a cerut sa i se faca legatura la politie, pentru ca are de raportat o sinucidere. Oamenii legii au venit imediat la apartamentul in care locuia barbatul, au gasit usa deschisa, au intrat si l-au gasit perfect constient. Ei au chemat Salvarea si l-au transportat la spital, pentru a primi ingrijiri medicale. Uimiti de ceea ce s-a intimplat, vecinii s-au strins in fata blocului, comentind incidentul
"Nu ne dam seama ce i-a venit! Are o familie, are o sotie, copiii sint bine-mersi, la Bucuresti. E singuratatea, eu asa zic! Sotia sta mai mult cu copiii, la Bucuresti, vine vreo 2-3 zile, pleaca iar... Acum, sotia lui e plecata de vreo patru saptamini", ne-a spus un barbat.
"S-a injunghiat singur de cinci ori! Era taiat in abdomen, la torace si in capul pieptului. Mai traia, cind l-a luat Salvarea, era constient, vorbea", a spus un altul. "Era un om linistit, la locul lui. Inginer de profesie, a lucrat la uzina Progresul, acum e pensionar. S-a lovit singur cu cutitul si daca a vazut ca nu s-a produs suicidul, a anuntat Politia", ne-a povestit un alt locatar.
"Victima s-a automutilat de cinci ori in zona pieptului cu un cutit, dupa care a sunat si a cerut ajutor la politie, folosind apelul de urgenta 112. Acesta a fost transportat la spital, pentru ingrijiri medicale", ne-a declarat subinsp. Jenel Sogor, purtator de cuvint IPJ Braila.
Barbatul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie, unde va fi supus unei expertize psihiatrice.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii