Mergi la conţinutul principal

S-a deschis primul restaurant KFC Drive Thru din Brăila

* situat pe Strada General Gheorghe Avramescu nr.10, restaurantul este deschis în intervalul orar 09:00 – 22:00 * odată cu deschiderea noii locații din Brăila, KFC România creează 36 de locuri de muncă

 

KFC România, deja prezent cu o locație în județul Brăila, adaugă în portofoliu un nou restaurant de tip Drive Thru, ca parte a strategiei de expansiune anunțată la începutul acestui an. Situat pe Strada General Gheorghe Avramescu nr. 10, inaugurarea restaurantului a avut loc pe 1 iunie și funcționează în prezent în intervalul orar 09:00 – 22:00, în conformitate cu noile măsuri de relaxare anunțate de autoritățile locale. Locația are o suprafață de aproximativ 360 mp, cu 48 de locuri la interior și 20 locuri pe terasă.

Noua locație este aliniată standardelor internaționale cu care brandul și-a obișnuit deja fanii și bifează toate aspectele la nivel de design - urban și modern, digitalizare, inovare la nivel de produse și servicii oferite și, nu în ultimul rând, siguranță atât pentru angajați, cât și pentru consumatori.

”Anul 2021 nu este lipsit de provocări în ceea ce privește industria HoReCa, însă actuala situație socio-sanitară și noile măsuri de relaxare anunțate de autorități ne oferă o perspectivă optimistă asupra planurilor aflate în derulare. Decizia de a inaugura restaurantul KFC Drive Thru Brăila a venit firesc, având în vedere că ne bucuram deja de popularitate datorită primei locații KFC din această zonă, dar și pentru faptul că locațiile de tip DT reprezintă un obiectiv de business pe care îl urmărim cu precădere în decursul acestui an. Prioritatea noastră este și va rămâne mereu siguranța consumatorilor și a angajaților noștri, alături de serviciile și produsele la standarde înalte de calitate”, a declarat Marian Gogu, Director General, KFC România.

Angajații restaurantului sunt dotați cu mănuși și măști de unică folosință, iar suprafețele din bucătărie și din întreaga locație sunt dezinfectate de mai multe ori pe zi. De asemenea, în incintă sunt amplasate recipiente cu dezinfectanți, iar în zonele de plată și preluare comenzi au fost montate ecrane de protecție, fiind încurajată plata cu cardul. Pentru eficientizarea procesului de comandă, clienții au la dispoziție kiosk-uri și sistemul fusion, care oferă vizibilitate în ceea ce privește pregătirea comenzii și separarea zonelor de plasare și preluare.

Odată cu deschiderea noii locații din județul Brăila, KFC România creează 36 de locuri de muncă, ce presupun funcții precum: lucrător bucătărie, casier, bucătar, manager (director restaurant) și asistent manager. Angajarea nu este condiționată de experiența anterioară de lucru, principalele calități ale membrilor echipei fiind atitudinea pozitivă, motivația și dorința de dezvoltare în domeniu.

Pentru mai multe detalii despre noutățile pregătite de KFC, accesați pagina de Facebook KFC România, pagina de Instagram KFC România și site-ul www.kfc.ro.  

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro