Mergi la conţinutul principal

S-au scumpit serviciile poştale

Poşta Română a mărit tarifele începând de ieri. Astfel, trimiterea unei scrisori în regim neprioritar, în afara României, prin Poşta Română, costă 3,5 lei, de la 1,6 lei vechiul tarif. 

Pentru o scrisoare neprioritară pe teritoriul naţional compania cere acum 1 leu în regim neprioritar şi 1,6 lei - prioritar, la care se adaugă 1,4 lei dacă expeditorul doreşte să trimită corespondenţa recomandată.
"Aceste tarife au rămas neschimbate în ultimii 12 ani, în timp ce cheltuielile companiei, în mod firesc, au crescut în acelaşi interval. În acelaşi timp, în acord cu o politică bugetară coerentă a companiei, s-a impus o aliniere a costurilor pe care le suportă operatorul naţional de servicii poştale la costurile percepute de partenerii poştali europeni pentru acelaşi serviciu sau produs", au declarat pentru presa centrală reprezentanţii companiei.
Mai mulţi brăileni ne-au sesizat însă pe parcursul zilei de ieri că în momentul în care au dorit să trimită corespondenţa prin Poşta Română au fost nevoiţi să-şi timbreze suplimentar plicurile din cauză că la ghişeele companiei nu existau timbre care să acopere valoarea exactă a noilor tarife aplicate începând cu 1 martie.
La nivel naţional compania are o reţea ce depăşeşte 5.600 de unităţi, fiind astfel şi cel mai mare operator de profil din România.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro