Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Reprezentantii CSM - ului au debutat cu dreptul la nationalele de natatie pentru seniori

Cei doi reprezentanti ai Clubului Sportiv Municipal, Catalin Nistor si Ana Maria Leu, au debutat cu dreptul la nationalele open de natatie care se desfasoara in aceasta perioada in bazinul olimpic de la Pitesti. Catalin Nistor, sportiv pregatit de antrenoarea emerita, Gabriela Stoicescu Clinciu s-a luptat pentru titlul national in proba de 100 m bras cu un alt inotator care s-a format la Braila, dar care acum are o bursa in SUA, Valentin Preda, cel mai bun brasist din Romania. Din acest duel a rezultat un nou record national la acest stil pe distanta de 100 de metri si el a fost realizat de catre Preda.
Sportivul CSM-ului, Catalin Nistor a adus delegatiei brailene prima medalie la aceasta editie a nationaleleor. Cea de a doua a fost adjudecata de catre Ana Maria Leu, o sportiva pregatita tot de antrenoarea amintita, in finala probei de 100 m spate.
"Rezultatele obtinute de CSM Braila in prima reuniune a nationalelor sint foarte bune. Cele doua medalii reprezinta cel mai frumos martisor pe care elevii mei mi-l puteau face de Ziua Femeii. De fapt acesta a fost un cadou si pentru directoarea clubului, Tinca Amza, principalul nostru aliat, care ne-a ajutat si ne ajuta in continuare sa facem performanta. In zilele urmatoare asteptam rezultate cel putin la fel de bune" declara, miercuri seara, antrenoarea emerita Gabriela Stoicescu Clinciu.

Juniorii cu dubla legitimare si-au imbunatatit timpii

Sportivii de la Centrul olimpic fiind inca juniori nu au avut sanse prea mari in prima zi de a se lupta pentru medalii deoarece favoritii s-au aflat in forma, insa ei au avut marele merit de a se califica in finale.
Florentin Rosu s-a clasat pe locul al cincilea la 100 m bras, pozitie ocupata si de Cosmin Ochirosi la 400 m liber in timp ce Razvan Lupu s-a clasat al saselea in proba de 100 m spate. Angelo Belciugan a sosit pe locul al noulea in finala B, la 100 m spate, iar Victor Ermalai pe pozitia a unsprezecea la 50 m Fluture.
"In prima reuniune sportivii cu dubla legitimare LPS-CSM si-au imbunatatit propriile performante si toti au ajuns in finale. Rosu, Lupu si Ochirosi in finalele A, Belciugan si Ermalai in finalele B, rezultate bune consider eu de moment ce au avut ca adversari inotatori seniori" declara la finalul primei zile de concurs profesorul Tudorel Smeu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii