Mergi la conţinutul principal

Reduceri de weekend la CFR Calatori

Conducerea companiei feroviare a anuntat ca a modificat oferta pentru publicul calator valabila numai in weekenduri constind in reduceri din tariful de transport. Astfel, compania a majorat numarul de kilometri pe calea ferata ce pot fi parcursi in cadrul ofertei, de la 300 km la 1.000 km. Concret, pentru a beneficia de aceasta oferta cei interesati trebuie sa-si procure o legitimatie nominala de calatorie de tip "Cartea VSD" (vineri, simbata, duminica) valabila timp de o luna de zile pe distante cuprinse intre 51 km si 1.000 km. Aceasta cartela da dreptul titularului la efectuarea, in cursul fiecarui sfirsit de saptamina, incepind cu ora 0.00 a zilei de vineri pina la ora 12.00 a zilei de luni, din perioada de valabilitate, a cite unei calatorii dus-intors, pe relatii la alegerea calatorului, cu o reducere de 50% respectiv 60% pentru elevi si studenti din tariful trenului de persoane clasa I sau clasa a II-a. Pentru calatoria la tren de rang superior, compania a precizat ca este obligatorie procurarea suplimentului de tren si a tichetului de rezervare, dupa caz.
Reamintim ca, de la inceputul acestei luni, CFR Calatori a procedat la majorarea tarifelor cu aproape 7 procente dupa ce o modificare in acelasi sens a mai avut loc in urma cu doua luni, procentul la acea vreme fiind 9 puncte.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu