Mergi la conţinutul principal
Venituri colosale într-un mod legal

Red Studio îşi deschide primul studio de videochat în Brăila

Red Studio este un studio de videochat care îşi dedică toate resursele pentru a asigura servicii profesionale la cele mai înalte standarde, bazate pe un suport tehnic de ultimă generaţie, în condiţii impecabile de siguranţă şi confort.

În România, industria videochatului este într-o dezvoltare continuă, oferind un loc de muncă stabil şi noi oportunităţi pentru modele. Există multe discuţii în ceea ce priveşte funcţionarea studiourilor de videochat, aceasta fiind una perfect legală, în acord cu prevederile Legii 196/2003 privind combaterea şi prevenirea pornografiei.

Domeniul videochatului reprezintă o activitate de streaming on-line prin intermediul căreia un model, comunica într-un mediu privat, cu ajutorul unei camere web, cu diferiţi membri pasionaţi de site-urile pentru adulţi. Pentru a demonstra cadrul legal în care funcţionează, Red Studio oferă modelelor două posibilităţi: fie contract individual de muncă (carte de muncă), fie contract de colaborare. În oricare formă, contractul stipulează  clar drepturile şi obligaţiile părţilor, se va încheia în prima zi de lucru, iar un exemplar este predat modelului imediat după semnare. Semnarea acestuia garantează respectarea clauzelor cuprinse şi oferă posibilitatea modelelor de a beneficia de anumite avantaje: program de lucru, concediu, şomaj, asigurare medicala si bineinteles salariu.

Videochatul se caracterizează prin câştiguri colosale, sumele câştigate nu sunt niciodată fixe, drept urmare, se plătesc taxe către stat pentru orice suma câştigată. Veniturile tale vor fi înregistrate la ANAF iar dacă vei avea nevoie de împrumut bancar ţi se va acorda fără probleme. Beneficiezi şi de asigurare de sănătate. De fapt, nu există nicio diferenţă între jobul de model de videochat şi oricare alt loc de muncă din punct de vedere legal.

Red Studio se bazează foarte mult pe transparenţă, îţi vei încasa câştigurile la datele stabilite, fără întârzieri, iar fiecare model va avea posibilitatea de a verifică comisioanele şi câştigurile în timp real!

Echipa Red Studio realizează modelelor sale o sedinţă foto profesionistă complet gratuit. Aceste poze  vor fi realizate într-o manieră glamour care îţi dezvăluie personalitatea. Limbajul trupului este foarte important deoarece aceste poze vor fi încărcate pe site-urile cu care studio-ul nostru lucrează şi este crucial să transmiţi o senzaţie de atracţie către membri.

Modelele noastre beneficiaza de multe avantaje deoarece stim cat de greu este inceputul si cat de importanta este imaginea ta iti oferim abonament pentru sala de fitness.

La Red Studio programul este flexibil, fiind organizat in ture de zi si de noapte si cumuleaza, de obicei, opt ore de lucru pe zi, in cinci zile pe saptamana. Modelele au insa libertatea de a alege cand si cum isi doresc sa acumuleze aceste ore cu cât sunt mai multe cu atat castigurile sunt mai mari.

Un model sociabil, plin de viata si determinare are sanse mari sa castige sume mari de bani. Aceste sanse cresc atunci când in spatele modelul se afla traineri cu experienţa la fel cum sunt cei de la Red Studio.

Echipa noastră doreşte să mulţumească fiecărui angajat în parte pentru activitatea desfăşurată prin acordarea unor bonusuri de fidelitate persoanelor care au ales studioul nostru şi care au rămas alături de noi de la început, şi nu numai. De asemenea, vom aprecia foarte mult dacă vei transmite în grupul tău de prieteni, informaţii despre studioul nostru, despre activitatea pe care o desfăşurăm. Având în vedere că dorim să ne mărim familia şi dacă crezi că ai prietene/prieteni la fel de comunicative ca şi tine, dornice de provocări, Red Studio le aşteaptă cu braţele deschise – pentru fiecare persoană recomandată, care a trecut de proba interviului şi a fost angajată, vei primi un bonus de 100 de euro! Aşadar, pe lângă bonusurile săptămânale, lunare şi anuale prin care Red Studio încearcă să te motiveze şi sa recunoasca performanţele tale, bonusurile de sărbători sau cele de fidelitate, ne-am gândit să oferim şi acest bonus de recomandare!

Pentru mai multe informatii puteti vizita site-ul redstudios.ro sau puteti contacta echipa RedStudio la numarul 0799188156 sau la adresa de email office@redstudios.ro .

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro