Mergi la conţinutul principal

Recital Nicola si concert simfonic la Braila, de Sfintul Nicolae

Ca in fiecare an, ziua de 6 decembrie este marcata la Braila prin organizarea de actiuni cu caracter social-cultural si de divertisment. In acest an, Ziua Sfintului Nicolae, patronul spiritual al municipiului, va incepe prin citirea Sfintei Liturghii in cadrul unei slujbe oficiate de Prea Sfintia Sa, dr. Casian Craciun, Episcop al Dunarii de Jos, de la ora 09.00, la Biserica Sfintul Nicolae. La finalul slujbei vor avea loc activitati cu caracter caritabil.
La ora 17.30, brailenii pot urmari pe Esplanada Dunarii un concert sustinut de catre Nicola and the Band.
La Casa Tineretului, incepind cu ora 19.00, va avea loc un concert simfonic oferit de Societatea Filarmonica Lyra, iar in pauza concertului va avea loc o lansare de carte a profesorului Anghel Dumitru.
Sarbatoarea Sfintului Nicolae va fi incheiata printr-o seara de blues, oferita de Formatia Mike Godoroja and the Blue and The Blue Spirit.
Printre organizatorii acestor festivitati se numara Primaria orasului Braila, Clubul Rotary Braila, Societatea Filarmonica Lyra, Casa Municipala de Cultura, Consiliul Judetean, Episcopia Dunarii de Jos, Protoieria Braila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu