Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Recital Nicola si concert simfonic la Braila, de Sfintul Nicolae

Ca in fiecare an, ziua de 6 decembrie este marcata la Braila prin organizarea de actiuni cu caracter social-cultural si de divertisment. In acest an, Ziua Sfintului Nicolae, patronul spiritual al municipiului, va incepe prin citirea Sfintei Liturghii in cadrul unei slujbe oficiate de Prea Sfintia Sa, dr. Casian Craciun, Episcop al Dunarii de Jos, de la ora 09.00, la Biserica Sfintul Nicolae. La finalul slujbei vor avea loc activitati cu caracter caritabil.
La ora 17.30, brailenii pot urmari pe Esplanada Dunarii un concert sustinut de catre Nicola and the Band.
La Casa Tineretului, incepind cu ora 19.00, va avea loc un concert simfonic oferit de Societatea Filarmonica Lyra, iar in pauza concertului va avea loc o lansare de carte a profesorului Anghel Dumitru.
Sarbatoarea Sfintului Nicolae va fi incheiata printr-o seara de blues, oferita de Formatia Mike Godoroja and the Blue and The Blue Spirit.
Printre organizatorii acestor festivitati se numara Primaria orasului Braila, Clubul Rotary Braila, Societatea Filarmonica Lyra, Casa Municipala de Cultura, Consiliul Judetean, Episcopia Dunarii de Jos, Protoieria Braila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii