Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rapidistii contesta delegarea unei brigazi "ardelenesti" la meciul cu Ceahlaul

Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat, marti, agentiei MEDIAFAX, ca giulestenii sint nemultumiti de delegarea unei brigazi "ardelenesti" la meciul restanta cu Ceahlaul, in conditiile in care formatia giulesteana are posibilitatea de a se apropia la cinci puncte de CFR Cluj.
"Sintem nemultumiti pentru ca avem la Piatra Neamt o brigada ardeleneasca. La centru este Tiberiu Lajos care ne-a dezavantajat grav in meciul cu CFR Cluj, apoi la tuse este Miklos Nagy, care este din Cluj, iar observator de arbitri este Dan Dragos Craciun, care este tot din Cluj. Este o delegare strigatoare la cer. Exact intr-un moment in are amenintam Clujul. Chiar am ramas incremenit cind am vazut cine ne arbitreaza. Si asta in conditiile in care meciul nostru cu Ceahalul este ultimul. Toti arbitrii erau liberi, chiar aveau de unde sa aleaga", a spus Zotta.
Oficialul rapidist a explicat motivul pentru care i se pare suspecta delegarea acestei brigazi de arbitri: "Noi am fost de mai multe ori dezavantajati decit avantajati de arbitraj pe parcursul acestui tur. In comparatie cu cei de la Cluj, care au fost in toate cazurile avantajati".
Zotta nu este convins ca aceasta brigada de arbitri poate conduce in conditii optime restanta din etapa a IX-a, programata la Piatra Neamt. "Este ultimul meci in care noi avem sansa sa ne apropiem la cinci puncte de cei din Cluj. Eu am vorbit si cu Lupescu si el mi-a garantat ca o sa fie corect. Nu cred ca acesti arbitri, in situatia aceasta, ne pot asigura conditii regulamentare de desfasurare a jocului. Eu imi doresc sa faca asta, nu vreau sa pornesc cu o idee preconceputa. Dar mie mi se pare cel putin dubioasa aceasta delegare", a precizat directorul general al FC Rapid.
Constantin Zotta le transmite arbitrilor care vor oficia la meciul de miercuri sa lase in pace formatia giulesteana. "Fac un apel la aceasta brigada de arbitri sa isi faca datoria si sa nu strice un spectacol si un campionat. Ii rugam sa ne lase in pace", a afirmat Zotta.
Clubul Rapid a facut, marti, o adresa catre presedintele LPF, Dumitru Dragomir, prin care solicita un supervizor in probleme de arbitraj la meciul cu Ceahlaul. "Ne-am adresat domnului Dragomir si am solicitat delegarea unui supervizor la acest meci. Si, daca se poate, sa fie delegat chiar presedintele CCA, domnul Gheorghe Constantin, pentru ca este cea mai competenta persoana. Repet, nu dorim sa fim avantajati, ci doar respectati", a adaugat Constantin Zotta.
Arbitrul Tiberiu Lajos va conduce la centru partida dintre echipele Ceahlaul Piatra Neamt si Rapid Bucuresti, restanta din etapa a IX-a a Ligii I. Lajos va fi ajutat de asistentii Miklos Nagy si Sebastian Stoianof, arbitru de rezerva fiind desemnat Sorin Tarcea. Observatorii intilnirii de la Piatra Neamt vor fi Dumitru Mihalache si Dan Dragos Craciun. Partida Ceahlaul Piatra Neamt - Rapid Bucuresti, restanta din etapa a IX-a a Ligii I, se va disputa miercuri, de la ora 20.00.
In cazul in care va cistiga la Piatra Neamt, echipa Rapid isi va consolida locul secund in Liga I si se va apropia la cinci puncte de liderul campionatului CFR Cluj.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii