Mergi la conţinutul principal

Ramona Dima si Silviu Ciutacu sint laureatii campionatului de sah

Campionatul de sah rezervat elevilor a reunit la start, la cele doua sectiuni, 41 de concurenti, 16 fete si 25 de baieti. Competitia a facut parte tot din cadrul Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar (ONSS) si, cu toate ca a reunit la start doar simpatizanti ai sportului mintii, partidele au fost destul de disputate.
La fete primul loc i-a revenit Ramonei Dima de la "Mihai Eminescu" urmata de Valentina Stancu de la Liceul "Matei Basarab" din Maxineni si Iuliana Mugea de la Scoala Nr. 10, in timp ce la baieti podiumul a fost ocupat in ordine de Silviu Ciutacu de la Scoala Nr. 21, Daniel Mocanu, din Surdila Greci si Stefan Stamate de la Gr. Sc. "G. Vilsan" din Faurei.
Pentru etapa de zona s-au calificat Ramona Dima si Silviu Ciutacu.
Turneele de sah s-au desfasurat la scoala Ion Creanga, iar ocupantii podiumurilor au primit din partea Directiei pentru Sport diplome si dulciuri.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu