Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ramona Dima si Silviu Ciutacu sint laureatii campionatului de sah

Campionatul de sah rezervat elevilor a reunit la start, la cele doua sectiuni, 41 de concurenti, 16 fete si 25 de baieti. Competitia a facut parte tot din cadrul Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar (ONSS) si, cu toate ca a reunit la start doar simpatizanti ai sportului mintii, partidele au fost destul de disputate.
La fete primul loc i-a revenit Ramonei Dima de la "Mihai Eminescu" urmata de Valentina Stancu de la Liceul "Matei Basarab" din Maxineni si Iuliana Mugea de la Scoala Nr. 10, in timp ce la baieti podiumul a fost ocupat in ordine de Silviu Ciutacu de la Scoala Nr. 21, Daniel Mocanu, din Surdila Greci si Stefan Stamate de la Gr. Sc. "G. Vilsan" din Faurei.
Pentru etapa de zona s-au calificat Ramona Dima si Silviu Ciutacu.
Turneele de sah s-au desfasurat la scoala Ion Creanga, iar ocupantii podiumurilor au primit din partea Directiei pentru Sport diplome si dulciuri.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii