Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A ramas fara o bucata de nas, in urma unei altercatii

I-a taiat unui consatean o bucata de nas, cu un cutit de bucatarie. Este isprava unui barbat de 24 de ani, din satul Tirlele Filiu, care, dupa ce a baut intr-un bar, s-a luat la harta cu un alt tinar, dupa care a tabarit pe acesta cu pumnii si cu picioarele si l-a crestat pe fata. Potrivit primelor cercetari, cei doi sateni aveau un conflict mai vechi, din cauza unei fete. Ei s-au intilnit intimplator intr-un bar din localitate, unde au baut, dupa care s-au luat la harta. Enervat la culme de prezenta "dusmanului" in apropierea sa, Florin Marius s-a dus in vecini, sa faca rost de un cutit cu care sa-l atace pe acesta. Cind au auzit pentru ce ii trebuie "un cutit mare", satenii l-au refuzat categoric: "Eram la poarta, si el a venit la mine, si mi-a cerut cutit mare. Eu i-am zis ca n-am, in orice caz, nu pentru asa ceva.
El mi-a zis ca a avut probleme cu baiatul asta, cu Ionel, in sat si vrea cutitul, ca sa-l rezolve. Eu i-am spus ca nu-i dau nimic, sa ma lase in pace, ca nu vreau sa intru in belele din cauza lui. Si nu mi-a cerut numai mie, s-a dus si la altii, sa-i dea cutit", ne-a declarat o sateanca. "A venit si la mine, ca cica vrea un cutit mare, sa-l taie pe Ionel. I-am spus ca nu-i dau, ca nu am mare, asa cum vrea el. I-am spus "Du-te acasa, ia de acasa cutit, daca vrei, si lasa-ma-n pace!"
Pina la urma, barbatul a reusit sa gaseasca un cutit si s-a intors la circiuma, de unde l-a atras afara pe Ionel Sararu ( 31 de ani), pe care l-a trintit la pamint si a inceput sa-l loveasca. In urma conflictului, victima a ramas fara o bucata de nara, cu citeva zgirieturi pe fata, si multe vinatai pe corp.

"Nu am avut intentia sa-l lovesc"

"Eu l-am vazut cum il trintise jos, pe strada, si il batea cu pumnii, am vazut ca ii mai dadea cu picioarele. Dupa aceea s-au ridicat, si ala a trecut pe linga mine, si atunci am vazut cutitul in mina la el. Il avea in mina stinga, il tinea de miner si incerca sa-i ascunda lama in mineca hainei, dar eu l-am vazut, ca nu reusea sa-l ascunda", a declarat si Ionel Bobe, martor la scena bataii. Dupa ce a scapat din mina agresorului, Ionel Sararu a reclamat agresiunea la jandarmi, care l-au luat la intrebari pe Florin Marius. Acesta a declarat ca, de fapt, nu a vrut decit sa-l sperie de celalalt, si de aceea a scos cutitul
"Noi ne-am intilnit in bar, si eu i-am intors saptele, ca nu voiam sa-l vad, si nici sa vorbesc cu el.ionel aventit si m-a luat de umar, ca sa-m spuna nu stiu ce. Eu m-amnitors si mai tare cu spsetele, pentru ca nu voiam sub nici o forma sa vobesc cu el, si sa ne certam iar. L-am imbrincit, dar cind am vazut ca vine iar spre mine, am scos cutitul, cu gindul ca poate, daca-l vede, pleaca si ma lasa in pace. Nu am avut intentia sa-l lovesc. Am vrut mai mult sa-l amenint, sa-l sperii". Versiunea victimei este putin diferita: "Cind am vrut sa plec din bar, mi-a sarit in spate, cu un cutit, nu stiu sa va spun ce lungime avea si m-a lovit in zona fetei. M-am intors, a sarit si a cazut peste mine si a incercat sa ma taie cu cutitul. Dupa aceea s-a ridicat si a fugit, iar eu am anuntat jandarmii".
"Jandarmii grupei mobile Ianca s-au deplasat in localitatea Tirlele Filiu, unde au depistat un individ in virsta de 24 de ani, ce lovise cu un cutit de bucatarie o persoana din localitate. In cauza au fost intocmite actele premergatoare cercetarii penale, ce vor fi inaintate Parchetului de pe linga Judecatoria Faurei", a declarat lt. Iulian Timofei, purtator de cuvint, din cadrul Jadarmeriei Braila. Florin Marius este acuzat de port ilegal de arma alba si, in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale de care va avea nevoie victima, se va stabili daca este vorba despre acuzatia de lovire sau vatamare corporala
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii