Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Puiu Antohi vrea sa dea lovitura la Bucuresti

Inca de luni, Puiu Antohi a demarat pregatirile pentru partida cu Sportul Studentesc de la Bucuresti. La antrenamente participa si Tismanaru insa Macare nu este refacut complet si probabil ca nu va fi cooptat pentru partida de simbata cu studentii.
La primul antrenament al saptaminii tehnicianul brailean a facut o scurta analiza a jocului cu FCM Cimpina dupa care le-a explicat elevilor sai citeva aspecte referitoare la strategia pe care ei trebuie sa o aplice la Bucuresti. Antohi considera ca meciul cu Sportul va fi mult mai greu decit cel de la Forex, dar trebuie cistigat.
"Ne asteapta o partida mult mai dificila decit cea din prima etapa de la Brasov de aceea trebuie sa o pregatim foarte bine din toate punctele de vedere. Sportul nu mai are aceeasi componenta valoroasa ca atunci cind evolua pe prima scena a tarii insa are inca jucatori foarte talentati, un antrenor experimentat si mari sanse sa prinda locul al doilea in clasament. De aceea, eu consider ca studentii vor iesi la joc din primele minute, iar acest lucru ne convine pentru ca vom incerca sa-i surprindem pe contraatac" a declarat ieri Puiu Antohi.
Pentru astazi antrenorul principal al CF Braila a programat o partida scoala intre componentii lotului si atit la acest antrenament, cit si la celelalte programate pentru aceasta saptamina va pune accentul pe faza de finalizare.
"In cele doua partide disputate pina acum am ajuns in nenumarate rinduri, si nu intimplator, ci prin actiuni elaborate, la poarta adversa insa am ratat exasperant de mult. Sper sa spargem gheata si sa marcam la Bucuresti pentru ca avem mare nevoie de puncte" a mai adaugat Puiu Antohi.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii