Mergi la conţinutul principal

Protest inedit în fața Primăriei împotriva majorării cu 54% a taxei de salubritate

* un brăilean protestează de trei zile la rând în fața Palatului Administrativ, supărat pe primar și consilierii municipali pentru că au aprobat majorarea cu 54% la taxa de salubritate * acesta a primit aprobare și alergă pe unul dintre drumurile care permit accesul mașinilor în parcarea din fața Primăriei

 

Un brăilean în vârstă de 47 de ani protestează în fața Palatului Administrativ și cere primarului Marian Dragomir și consilierilor municipali să anuleze hotărârea prin care s-a stabilit majorarea taxei de salubritate cu 54%. Acesta susține că a primit aprobare și că va protesta zilnic în intervalul 11:30 - 13:30 până pe data de 12 ianuarie, iar dacă va fi nevoie va face cerere pentru prelungirea acestei perioade.

Brăileanul este de părere că vinovate pentru această amendă se fac firmele de salubritate care nu și-au făcut treaba, precum și șefii administrației locale care nu le-au atras atenția. Omul aleargă în cerc, pe drumul care permite accesul mașinilor în parcarea de la Primărie și încearcă să atragă atenția cu un fluier. Și-a adus două pancarte pentru a-și expune mesajul și poartă un tricou alb prin care, de asemenea, își arată nemulțumirea vizavi de majorarea taxei pentru gunoi.

Mai multe detalii în ediția de mâine a cotidianului nostru.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu