Mergi la conţinutul principal

"Protectia Plantelor", scoasa la privatizare

Consiliul Judetean Braila a aprobat scoaterea la vinzare, prin licitatie publica, a pachetului integral de 220.000 de parti sociale ale firmei SC "Protectia Plantelor" SA, in valoare totala de 5.940.000 lei. De asemenea, s-au aprobat dosarul de prezentare, oferta de vinzare si procedura de organizare a licitatiei. Pretul de vinzare a dosarului de prezentare este de 1.000 lei, taxa de participare la licitatie, de 2.000 lei, iar taxa de acces - 1.000 lei.
Potrivit datelor prezentate consilierilor, capitalul social al societatii este 2,2 milioane lei, iar obiectul principal de activitate se refera la activitati de servicii anexe agriculturii, cu exceptia celor veterinare si gradinarit peisagistic. Firma isi desfasoara activitatea in 4 centre, situate in Braila (unde detine in proprietate circa 6000 mp ), Ianca (o suprafata de 2650 mp), Faurei (4999 mp) si Insuratei (3079 mp) si are in dotare utilaje si care desfasoara, printre altele, activitati de comercializare a pesticidelor, ingrasamintelor, semintelor si a altor marfuri destinate productiei agricole, servicii de dezinsectii, dezinfectii si deratizari.
In raportul privind situatia societatii, se arata ca punctele tari ale acesteia sint "existenta unei baze materiale care sprijina realizarea si desfasurarea activitatii de baza (constructii de sedii, depozite), precum si forta de munca cu experienta in domeniu", in timp ce punctele slabe mentionate se refera la "grad de profitabilitate scazut, uzura fizica si morala a unor utilaje agricole, lipsa de disponibilitati pentru investitii in utilaje agricole noi, performante si fiabile".
Printre conditiile ce vor fi impuse potentialului cumparator se numara existenta unei activitati permanente de minim 1 an in domeniu, un efort investitional in propria afacere de minimum 20.000 lei in ultimul an de activitate si o cifra de afaceri de minimum 500.000 lei, confirmat de situatiile financiare ale ultimului exercitiu financiar incheiat.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro