Mergi la conţinutul principal

Promovabilitate 32% la bacalaureatul de toamna

Ieri s-au afisat rezultatele sesiunii de toamna a bacalaureatului, iar rezultatele nu sint deloc bune. Din cei 1.543 de candidati prezentati au promovat 32%, majoritatea cu note intre sase si sapte - aproape 48%. Note intre sase si opt au obtinut 43% dintre candidati. Doar doi candidati au luat note peste noua. Rezultatele cele mai bune le-au avut cei din promotia de la zi, promovabilitate 33% si cei de la seral - 30%. Asa cum era de asteptat rezultatele cele mai slabe le-au obtinut cei de la frecventa redusa, 22%.
La proba de limba romana scris, promovabilitatea a fost de 57%. La proba D, la geografie, promovabilitatea a fost de 76%, la istorie de 60%, iar la matematica de doar 30%. La proba E, cele mai slabe rezultate s-au obtinut la Anatomia si fiziologia animalelor - 0%, Asigurarea calitatii - 24%, Biotehnologii moderne - 17%, Chimie - 33%, Conducerea calitatii - 27%, Desen de constructii si lucrari publice - 0%, Limba engleza - 0%, limba franceza - 14%, Planificare operationala - 10%, Planificarea si organizarea productiei - 0%.
Nici la proba F rezultatele la scris nu au fost mult mai bune. La chimie si la matematica nu a promovat nici un candidat, iar la filozofie au promovat doar 33% dintre candidati.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro