Mergi la conţinutul principal

Profesorul Florin Păun își lansează cartea la Muzeul Brăilei "Carol I"

* evenimentul are loc joi, 14 aprilie, ora 17.00, în Sala "Regele Ferdinand I și Regina Maria" a instituției de cultură din Piața Traian nr. 3 * volumul, apărut anul acesta în Editura "Istros", va fi prezentat de autor și va fi însoțit de ilustrații muzicale

 

Lansare inedită de carte la Muzeul Brăilei "Carol I".

Potrivit comunicatului trimis de instituția gazdă, brăilenii cu gust pentru muzică și nu numai sunt invitați în după-amiaza zilei de joi, 14 aprilie 2022, ora 17.00, la lansarea cărții intitulate "Arta comunicării în Matthus-passion de Johann Sebastian Bach", autor prof. Florin Păun, cadru didactic la Liceul de Arte "Hariclea Darclee" Brăila.

Evenimentul va avea loc în somptuoasa Sală "Regele Ferdinand I și Regina Maria" de la etajul Muzeului Brăilei "Carol I" (Piața Traian nr. 3).

Volumul profesorului Florin Păun a apărut anul acesta la Editura "Istros" a Muzeului Brăilei, în Colecția "Teze de doctorat" - Secțiunea muzicologie. El va fi prezentat chiar de către autor, în Power Point, prezentarea fiind însoțită de ilustrații muzicale.

Evenimentul este organizat de Muzeul Brăilei "Carol I" în colaborare cu Primăria Municipiului și Consiliul Județean Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro