Mergi la conţinutul principal

Profesoara din Mihai Bravu prinsă beată la ore, “arsă” la salariu

• cadrul didactic a fost sancţionat cu 15% din salariu pentru o perioadă de 3 luni • dacă va mai fi o abatere de acest gen, şcoala îi va desface contractul de muncă

 

Sancţiune pentru profesoara din Mihai Bravu, prinsă beată la ore. Potrivit inspectorului şcolar general, prof. Viorel Botea, în urma anchetei desfăşurate de unitatea de învăţământ, aceasta va primi mai puţini bani în următoarele 3 luni.

“Zilele trecute, colegii de la Mihai Bravu au dat un verdict, ca să spun aşa, doamna profesoară a fost sancţionată cu 15% din salariu, pe o perioadă de trei luni. Am solicitat în mod expres conducerii şcolii, colegilor, sprijin psihologic pentru doamna profesoară. Într-adevăr, pot spune după finalizarea anchetei că are probleme personale destul de grave. Problemele personale care au determinat-o să aibă un comportament nu tocmai corespunzător. La viitoarea abatere, conform legii, se va impune măsura desfacerii contractului de muncă”, a declarat Viorel Botea, într-o conferinţă de presă.

Reamintim că în luna noiembrie a anului trecut, o profesoară de limba franceză de la Mihai Bravu, structură a Şcolii Gimnaziale Victoria, a venit la şcoală băută.

Colegii de cancelarie a acesteia şi-au dat seama că ceva nu este în regulă cu femeia, pentru că ar fi existat nişte discuţii mai aprinse, iar directorul a luat decizia de a suna la Poliţie. Poliţiştii chemaţi la unitatea şcolară i-au pus fiola cadrului didactic, iar rezultatul a arătat o îmbibaţie alcoolică în aerul expirat de 1,18 mg/l. Drept urmare, profesoara nu a mai fost lăsată să se întoarcă la clasă, pentru a-şi continua ora. Şcoala din Victoria a demarat o anchetă, la scurt timp femeia intrând în concediu medical.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro