Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Primul meci de verificare pentru cele doua formatii de la reluarea pregatirilor

Simbata dimineata, Petrolul Ianca si divizionara D, Eldomir Viziru, formatie care pentru acest sezon are ca obiectiv promovarea in cel de-al treilea esalon fotbalistic al tarii, s-au intilnit intr-o partida de verificare pe stadionul din statiunea Lacu Sarat.
Chiar daca a utilizat o formula de echipa cu foarte multi juniori, Petrolul a dominat meciul si s-a impus cu 3-0 dupa ce la pauza a avut un avantaj minim.
In formula Cristea - Tudor, Grosu, Em. Cristian, Bratu - Rosu, Perca, Sirbu, Moldoveanu - Bosoi, Neta, formatia din Ianca si-a creat destule ocazii de a marca in prima parte a jocului, dar nu a concretizat decit o singura data prin Emil Cristian (min. 15), dupa un corner executat de Rosu.
Moldoveanu, dupa o pasa primita de la Lupu, a marcat pentru 2-0 in minutul 57, iar Emil Cristian a stabilit scorul final, 3-0, in ultimul minut de joc. In minutul 58, portarul Cristea a fost inlocuit cu Dragan iar in ultimele 25 de minute pentru divizionara C au mai evoluat Zainea, Balta, Bandarica, Bulancea, Berceanu, Lupu si Stanciulescu.
Cu un nou antrenor principal pe banca tehnica, Vasile Darie, Eldomir a reusit de multe ori sa puna probleme apararii petroliste insa pentru a reusi sa ajunga la valoarea esalonului in care si-a propus sa promoveze mai are nevoie de citiva jucatori cu experienta.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii