Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Primul campion judetean la Go este Alexandru Iacob

In week-end-ul trecut, Scoala Mihai Viteazu a gazduit prima etapa a Campionatului judetean de Go, iar primul campion este Alexandru Iacob. Iacob, care este si campionul national en-titre, s-a impus la categoria de virsta 10 ani si este principalul candidat al Romaniei la Campionatul European din 2008 care se va disputa la Brno.
La celelalte categorii de virsta lupta ramine deschisa. La 12 ani cistigatorul se va decide dupa duelul Theodor Toma - Alexandru Iacob, iar la senioare pentru titlu se vor confrunta cele mai bune jucatoare din Braila, toate foste sau actuale medaliate in competitiile nationale, Liliana Iacob, Gabriela Coman si Ruxandra Toma.
La seniori sint mai multi pretendenti la primul loc. Deocamdata in pol position este Iulian Toma insa in cursa au mai ramas Alexandru Caraivan, jucator care deja mai are un pas pina la obtinerea titlului la categoria de virsta, 18 ani, George Ghetu, Catalin Danila si Ionut Stochita.
"Spre surprinderea mea, anul acesta la Campionatul judetean s-au prezentat peste o suta de concurenti, ceea ce inseamna ca aceasta disciplina a luat deja o mare amploare in Braila. Se cunoaste deja un cistigator, Alexandru Iacob, celelalte clasamente urmind sa se definitiveze in aceasta saptamina. Anticipez o lupta acerba la turneul de Go rapid, acolo unde Alexandru Caraivan trebuie sa-si apere titlul. Trebuie insa sa mentionez faptul ca editia din acest an s-a derulat in cele mai bune conditii datorita sprijinului primit din partea Directiei pentru Sport care de altfel finanteaza aceasta serie de concursuri" a declarat Iulian Toma, presedintele clubului Atari.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii