Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

In primul amical formatia din Faurei a remizat cu lidera Diviziei D

Saptamina trecuta si-a reluat pregatirile in vederea returului si CS Faurei, cea de-a doua divizionara C din judet.
Pe linga pregatirea fizica generala si cea tehnico-tactica, antrenorul Iacob Carst a programat si un meci de verificare in compania liderei Diviziei D brailene, Viitorul Insuratei.
Partida s-a disputat la Insuratei, pe durata a trei reprize de cite 30 de minute fiecare si s-a incheiat la egalitate, 3-3. Cu toate ca nu a putut miza pe trei titulari, Anghelina, Tudorache si Barus, intr-o formula apropiata de cea de baza, Leca - Fratila, Tandalache, Stefanita - Craciunescu, Tanase, Musat, Carp, Calatoaie - Bajan, Mita, CS Faurei a cistigat prima repriza cu 2-0. Bajan a deschis scorul dupa o pasa primita de la Calatoaie, iar citeva minute mai tirziu coautorul primului gol a marcat pentru 2-0.
A doua repriza, in care au evoluat si Ilasc, Vasile, Niculita si Margarit, un junior de mare perspectiva din propria pepiniera, s-a incheiat nedecis, 0-0, desi ambele formatii au avut destule posibilitati de a marca.
Repriza a treia, in care CS Faurei a mizat numai pe juniori, s-a incheiat cu scorul de 3-1 in favoarea divizionarei D, unicul gol al formatiei din Faurei fiind marcat de Vasile.
"Consider util acest prim test, si la mijlocul acestei saptamini il vom repeta, de data aceasta partida urmind a se disputa la Faurei. Sper ca in perioada care ne-a ramas sa putem transfera 2-3 fotbalisti cu experienta pentru ca altfel vom avea o sarcina extrem de dificila in retur", a declarat antrenorul Iacob Carst.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii