Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Primarul vrea sa-si aranjeze "jocurile" la Mediu si la Inspectia in Constructii

Viceprimarul municipiului, Daniela Vasioiu, este sigura ca primarul Constantin Cibu are de gind sa-si aserveasca, in regim de prioritate, in perioada urmatoare, trei servicii deconcentrate care il intereseaza la maximum, pentru ca pot aplica amenzi usturatoare fie Primariei, fie clientilor politici ai edilului. Vasioiu a explicat ca primarul Constantin Cibu nu s-a ferit sa recunoasca el insusi ca are interese importante in zona mediului si a inspectiei in constructii, iar vicele are si o explicatie pentru asta: "Uitati-va ce spune domnul primar, ca este foarte interesant. Pe dinsul il intereseaza trei deconcentrate: Agentia de Protectie a Mediului, Garda de Mediu si Inspectia de Stat in Constructii. Primele doua il intereseaza pentru ca la Mediu exista niste clauze pe care Primaria nu le indeplineste si nu mai poate fi tergiversata aplicarea lor, si amenzile sint fantastice in domeniu. Prima amenda va fi pentru depozitul de deseuri inerte pe care nu-l are Braila si care functioneaza fara acord de mediu linga APAN, iar autoritatile de Mediu nu mai pot sa se faca a nu-l vedea, li s-a atras atentia o data, de doua ori, de noua ori si am incercat sa gasim solutii, a fost Dediu la primarul de la Vadeni, a incercat sa discute acolo. Depozitul de inerte este neautorizat de Mediu, acolo fereasca Dumnezeu de o inundatie, cu tot ce s-a depozitat acolo. De asemenea, il intereseaza foarte tare pe primar si pentru ca acum se demoleaza foarte mult si se construieste pe hipermarketuri si nu au unde sa duca acele resturi, ce provin de la demolari. Iar Inspectia de Stat in constructii il incurca foarte tare in dispozitiile pe care le da, pentru ca se duce la un client politic si-l amendeaza. Il incurca la mia de hectare dintre Braila si Galati si la multe alte lucruri pe care vrea sa le faca fara autorizatie, la investitia Fincogero, la multe lucruri ilegale".
Vasioiu este sigura ca pina acum edilul-sef nu s-a putut misca liber in cele doua domenii, pentru ca directorii de la Mediu si Inspectoratul de Stat in Constructii sint membri PD si, de aceea, se asteapta ca acestia sa fie schimbati din functii.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii