Skip to main content

Primarul vrea sa-si aranjeze "jocurile" la Mediu si la Inspectia in Constructii

Viceprimarul municipiului, Daniela Vasioiu, este sigura ca primarul Constantin Cibu are de gind sa-si aserveasca, in regim de prioritate, in perioada urmatoare, trei servicii deconcentrate care il intereseaza la maximum, pentru ca pot aplica amenzi usturatoare fie Primariei, fie clientilor politici ai edilului. Vasioiu a explicat ca primarul Constantin Cibu nu s-a ferit sa recunoasca el insusi ca are interese importante in zona mediului si a inspectiei in constructii, iar vicele are si o explicatie pentru asta: "Uitati-va ce spune domnul primar, ca este foarte interesant. Pe dinsul il intereseaza trei deconcentrate: Agentia de Protectie a Mediului, Garda de Mediu si Inspectia de Stat in Constructii. Primele doua il intereseaza pentru ca la Mediu exista niste clauze pe care Primaria nu le indeplineste si nu mai poate fi tergiversata aplicarea lor, si amenzile sint fantastice in domeniu. Prima amenda va fi pentru depozitul de deseuri inerte pe care nu-l are Braila si care functioneaza fara acord de mediu linga APAN, iar autoritatile de Mediu nu mai pot sa se faca a nu-l vedea, li s-a atras atentia o data, de doua ori, de noua ori si am incercat sa gasim solutii, a fost Dediu la primarul de la Vadeni, a incercat sa discute acolo. Depozitul de inerte este neautorizat de Mediu, acolo fereasca Dumnezeu de o inundatie, cu tot ce s-a depozitat acolo. De asemenea, il intereseaza foarte tare pe primar si pentru ca acum se demoleaza foarte mult si se construieste pe hipermarketuri si nu au unde sa duca acele resturi, ce provin de la demolari. Iar Inspectia de Stat in constructii il incurca foarte tare in dispozitiile pe care le da, pentru ca se duce la un client politic si-l amendeaza. Il incurca la mia de hectare dintre Braila si Galati si la multe alte lucruri pe care vrea sa le faca fara autorizatie, la investitia Fincogero, la multe lucruri ilegale".
Vasioiu este sigura ca pina acum edilul-sef nu s-a putut misca liber in cele doua domenii, pentru ca directorii de la Mediu si Inspectoratul de Stat in Constructii sint membri PD si, de aceea, se asteapta ca acestia sa fie schimbati din functii.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu